04-05-09

Labadoux

Dit weekend was het weer Labadoux in Ingelmunster.  Het jaarlijkse festival waar wij nu al een paar jaar vaste gasten zijn.

Het weer was vrijdag schitterend, zonnig, warm...  maar wees gerust, naar de avond toe werd het al snel een heel stuk frisser!

Vrijdag hebben we enkele groepen gezien.  We kenden er niet veel en als we eerlijk moeten zijn, er was geen één die ons een wauw!-gevoel gaf...  maar de sfeer was weer heerlijk, het eten was lekker (junkfood van de bovenste plank, maar dat kan wel eens smaken natuurlijk)...

Zaterdag moest mijn vriendje werken, en uit solidariteit zijn wij dan ook niet geweest.  Tijd gehad voor het kleedje van de communie van Robin...  het is bijna af, nog enkel de knoopjes er op en ik kan het dragen...  nu nog mooi weer.

Gisteren zijn we dan terug naar Labadoux geweest. We hebben Hannelore Bedert gezien, een pittige dame die wel leuke teksten heeft.

Daarna hebben we Guy Swinnen en zijn groep gezien...  nieuwe liedjes van hun cd.  Mooi, leuk.  Het laatste liedje was 'hard times' van The Scabs...  we waanden ons meteen enkele jaren jonger...  en we hebben meegebruld...  een schitterende afsluiter van Labadoux 2009!

12:26 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ben okee hoor! Was het land juist úit hè, zat ver weg in het zuidoosten van Frankrijk...om daar te vernemen over die gruwel in Apeldoorn. Echt te ongelofelijk voor woorden! Koninginnedag zal nooit meer zo onbekommerd vrolijk zijn vrees ik!
Labadoux had ik nog nooit van gehoord trouwens..maar klinkt heel leuk en relaxed!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 04-05-09

Labadoux is altijd leuk voor de muziekliefhebbers,maar mijn tijd van brullen is gedaan op labadoux. Als ik dit lees t'is of ik er terug bij ben.

Nogmaals bedankt voor de bloemen. Ieder bloempje heeft al een plaatsje gekregen.
Dank u

Groetjes
Linda

Gepost door: Linda | 04-05-09

De commentaren zijn gesloten.