06-05-09

ziek

Robin is ziek.  Maandag was ie al even naar huis gekomen met pijn in zijn buik.  Maar een half uurtje later was ie terug goed, dus is hij dan terug naar school gegaan.

Gisteren was hij ok.  Ik heb toch niks gemerkt...  hij is vroeg naar bed gegaan, op mijn aandringen, met het nodige morren (alhoewel het eigenlijk heel erg meeviel), maar alles was ok.

Deze morgen vertelde hij dat hij vannacht wakker geworden was met pijn in zijn keel.  Hij had niet warm, dus liet ik hem vertrekken naar school.  Rond 10.30u belde de juf, als hij naar huis mocht komen want hij was echt niet goed.

Nu is Robin echt geen 'plan'-trekker of een huilebalk, als hij naar huis komt omdat hij zich niet goed voelt, dan is er echt iets serieus aan de hand.  Ik heb hem in bed gestoken en hij heeft er bijna vier uur ingezeten.  Op zich niet zo erg, maar voor wie zijn fratsen een beetje volgt, dan is hij doodziek.

Natuurlijk moest ik deze avond werken en hij moest net terug naar zijn papa...  gebeld en zijn papa is er mee naar de dokter geweest.

Verdict: een angine.  Antibiotica nemen, het is al bijna 8 jaar geleden dat ie nog ziek is geweest, dus zal ie behoorlijk moe zijn van de medicatie. Maar het ergste is dat ie zondag zijn plechtige communie doet...  ik hoop dat ie tegen dan genezen is... 

Oh arme mijn klein prinsje, hij was echt ziek...  en als mama doe je hem dan niet graag weg natuurlijk.  Je weet wel dat er goed voor gezorgd wordt, maar niks boven de zorg van mama... 

21:21 Gepost door zaza in mijn flinke zoon | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk geneest hij rap groetjes

Gepost door: daemske | 06-05-09

Tja... ziekzijn komt nooit gelegen...hopelijk herstelt hij weer snel hè! En nee...er gaat niks boven de zorg van mama als je ziek bent...maar papa zal toch ook zijn best wel doen! :-)
Lieve groetjesssssss!

Gepost door: mizzD | 06-05-09

Ik hoop ook voor jullie at hij tegen zondag genezen is...liefs

Gepost door: Yolanda | 06-05-09

hey Zazatje. Ik hoop dat het ondertussen reeds beter is met Robin. Ik wens je nog een fijne donderdag.

Gepost door: Martin | 07-05-09

Hihi... Axel trekt die riem alleen maar kapot als ie wil vluchten voor dreigend gevaar...te dichtbij lopende koeien bijvoorbeeld...of rond de tent sluipende katten...om vervolgens weer heerlijk bij de bazen te kruipen en zich te laten verwennen! Die hoeft niet persé zijn vrijheid hoor...hij kijkt wel uit, hij heeft het veel te goed bij ons! :-)))
x

Gepost door: mizzD | 07-05-09

dag zaza, dank voor je lieve woorden ,opa is nu thuis en herstelt verder.Ik hoop dat Robin vlug genezen mag zijn.Want ziek zijn is nooit leuk.

Gepost door: magda | 07-05-09

De commentaren zijn gesloten.