20-06-09

examenkoorts

Robin is er bijna van af, van de proefjes...  hij zal gelukkig zijn! Lachen En met hem iedereen denk ik...  dan is het vakantie, niet meer opletten of ie wel vroeg genoeg in bed zit, want hij kan uitslapen.  Op uitstap, genieten...

Vandaag heb ik ook examen.  Mijn c-proef van het patroontekenen, kwestie dat ik nadien mijn getuigschrift krijg zodat ik ooit eens zelfstandig zou kunnen beginnen.  Niet dat ik dat ooit van plan ben, maar gezien er twee jaar geïnvesteerd werd zou ik dat felbegeerde papiertje nu toch graag krijgen...

Deze week was een van de laatste super drukke weken.  Maandag is onze nieuwe spil-brochure voorgesteld aan het publiek en het publiek was masaal aanwezig.  Sedert gisteren kon iedereen die dat wenste zijn abonnement indienen en ook dat was een groot succes...  we hadden er toch een beetje voor gevreesd, met de huidige berichtgeving over crisis en ontslagen en zo, je weet toch maar nooit, mensen worden voorzichtiger natuurlijk.

Nu moeten al die abonnementen nog verwerkt worden, maar daar hebben we nog een viertal weken voor.  Dan krijgen we vakantie, vier weken lang... welverdiende rust... en we leven er naar toe!

Maar vandaag dus nog mijn examen.  Om 9uur begint het, om 12.30uur moeten we stoppen en om 13.00uur moet ik beginnen werken...  ik zal blij zijn dat het voorbij is, dan kan ik dat ook allemaal afsluiten.

 

06:47 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk is alles goed gegaan

Gepost door: daemske | 20-06-09

Ooooh... te laat om je nog succes te wensen.,..dan hoop ik maar dat het allemaal geod gegaan is en dat je er dan nu vanaf bent! :-)

Ja..van de vrouwenmantel plaatste ik ooit al eens een foto met druppels op het blad..dat is inderdaad één van de mooiste dingen aan dit plantje hè, dat zeer decoratieve blad! Maar ik vind die fijne geelgroene bloemetjes ook zo mooi, zeker van zo dichtbij!
De slakken zijn al vroeg aan m'n hosta's begonnen, maar toen het door begon te groeien konden ze het blijkbaar niet meer bijbenen, want het is nu lang zo erg niet meer, de vraat aan de bladeren!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 20-06-09

succes met je examen, en wat daarna mag komen.

Gepost door: ludo | 21-06-09

De commentaren zijn gesloten.