17-07-09

terug

Lieve Bloggertjes,

eerst en vooral bedankt voor de lieve mensen die op tijd en stond toch nog een berichtje stuurden om te informeren hoe het was.  Het is hartverwarmend als je weet dat er toch een hele hoop mensen zijn die aan je denken...

Met mijn vader is het goed.  Hij herstelt vrij snel, maar moet nog leren om op tijd en stond wat meer te rusten.  Maar het gaat heel goed gezien de zware operatie!

Robin heeft het schitterend gedaan in school.  Zijn toekomst ziet er goed uit, toch tot eind augustus, zo lang het vakantie is Lachen, daarna een nieuw jaar, een nieuwe school, nieuwe vrienden, ik ben benieuwd. 

In de spil is het ook al een hele tijd druk.  De abonnementen worden momenteel verwerkt en daar zijn we met z'n allen druk mee bezig.  Maar er staat ontspanning op het menu: deze avond om 17u sluiten we de deuren tot en met de 17e augustus...  heb ik weer lekker tijd om bij te bloggen en bij te lezen op jullie blogjes!

Bij ons is ook een nieuw huisgenootje.  Juist ja, eentje op 4 pootjes, met oortjes en een staartje, wit met enkele rosse vlekjes.  En een ros-zwart staartje.  Een lief gevalletje dat luistert naar de naam Tinkerbel en die al even hard kan miauwen als de andere samen (daarbij natuurlijk te vermelden dat Plush nog steeds geen stem heeft)...  maar 't is een dolletje!

Maar het bloggen zal dus terug op gang komen!  Tot later!

12:52 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hey! Fijn dat je er weer bent! En ook dat het weer zo goed gaat met je vader!
Met Robin zal het zéker goed gaan...lekker vakantie! En daarna...ach dat zal ook wel loslopen zeker!
En zooo...weer een nieuwe huisgenoot erbij hahaha! Hoeveel heb je er nu? :-))) Bij m'n zus is er juist een paar weken geleden eentje gestorven...en ze weet niet eens waardoor...het arme dier kwam de tuin instrompelen en viel daar al bijna voor dood neer..maar hield nog even vol totdat ie in de liefhebbende armen van m'n oudste neef in kon slapen. Ze zagen geen uitwendige verwondingen..dus wie weet wat er gebeurd is. Wel triest, want het was echt zo'n huispoes...ze kwam praktisch nooit buiten...maar ja, nu met dat warme weer...! Zus heeft nu nog maar twee katten en dat vindt ze het minimum...dus daar zal er ook nog wel weer eentje bij gaan komen! :-)
Enfin...geniet jij maar van Tinkerbel...en van de rest natuurlijk! En van je vakantie!!!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 17-07-09

ben hier eindelijk eens geraakt... ik wens je vader een spoedig herstel toe.. en waar is de foto van Tinkerbel ?? Zoals je het beestje omschrijft zal het er een dotje uitzien..

Gepost door: Annick | 17-07-09

Fijn te vernemen dat het GOED gaat met je pa! En een DIKKE PROFICIAT voor Robin! In september mag die dus starten in de echt GROTE school. Het is voor die kinderen een GROTE stap, zo heb ik ondervonden met mijn zonen.

Zazaatje, geniet, ondanks het allicht mindere weer, toch van het weekend!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 17-07-09

hallo Zaza, dat is goed nieuws wat je vader betreft en zeker een hele opluchting voor jou en de hele familie.
Je zoon maakt de overstap naar de "grote " school en dat zal voor iedereen in het gezin een aanpassen zijn.Want nu worden ze groot hoor! Heb dat met de eigen kinderen en nu met de kleinkinderen gezien.
Poezen kunnen zo schattig zijn hé . Mijn hele leven heb ik poezen gehad tot een kleinkind zo allergisch was dat we ze moesten laten inslapen.Nu jaren later is die allergie onder controle.We hebben geen eigen poezen meer maar zorgen voor die van de buren en eentje die hier zo komt aanwaaien. De drie poezen zijn hier meer dan in hun eigen huis.Maar 's avonds zeggen we "allé nu naar jullie eigen baasjes " en wil je wel geloven dat ze luisteren! Ze gaan dan aan de achterdeur zitten maar vòòr ze weggaan willen ze nog een stukje hesp! chanteren doen ze ons,hahah
En nu wens ik je ng een heel leuke vakantietijd!

Gepost door: magda | 18-07-09

De commentaren zijn gesloten.