22-08-09

gent

Vandaag ben ik met Robin naar Gent geweest.  Met de trein, een weekendticketje kost niet zo veel en met de trein is het toch altijd een beetje reizen, niet?

We waren lekker vroeg vertrokken, rond 10u stonden we reeds in Gent, het was nog heel rustig overal, dus konden we eens op het gemak overal rondkijken.  We hadden nochtans wel gezegd dat we niet gingen shoppen!  Maar Robin had nog een nieuwe boekentas nodig en een pennenzak, je kent dat wel é, nieuwe school, nieuwe lei.

Rond de middag hebben we gezellig een broodje en een drankje genuttigd.  Daarna hebben we verder gewandeld, we waren eigenlijk op zoek naar graffiti, waar Gent blijkbaar een muur of een straat van heeft.

De toeristische dienst heeft ons super geholpen, ondertussen hebben we ook een plannetje van Gent, wat wel makkelijk is en hebben we de steeg met graffiti gevonden.  Er staan daar echt wel prachtige tekeningen op die muren!  Er was ook iemand bezig met een tekening en we hebben heel gefascineerd staan kijken. 

Daarna zijn we teruggewandeld naar de winkels, hebben een boekentas, een pennenzak, schrijfgerief gehaald (alles voor democratische prijzen, de boekentas is iets duurder, maar hij is dan ook voor zes jaar) en we zijn teruggekeerd naar Roeselare.

Deze avond gaan we met z'n allen naar de kermis.  Het is Robins laatste dag bij ons, morgen gaat ie terug naar zijn papa (Wenkbrouw ophalen), dus gaan we deze avond 'fin-de-saison' vieren...  en hij ziet het zitten.  Wij ook trouwens, mijn vriendje moet nog thuiskomen, die is nog aan het werk, maar dan zijn we weg!

18:41 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gent is een geweldige stad!

Gepost door: Danique | 22-08-09

ik woon in gent is wel mooi hoor

Gepost door: daemske | 24-08-09

De commentaren zijn gesloten.