26-09-09

geheimzinnige weldoender?

Druk druk druk...  zo kon je de organisatie en het werken met de groote stooringe best omschrijven.  Maar het was een succes, duizenden mensen kwamen vorig zondagmiddag naar stad afgezakt en velen genoten van de artiesten en er werd overal geboft.  We hebben er met zn allen heel erg van genoten.  Het is altijd leuk om activiteiten buitenshuis te hebben.  Het houdt de zintuigen scherp en het brengt zeer leuke afwisseling in het werk.

Ondertussen is er hier een geheimzinnige weldoender bij ons.  Al enkele malen heb ik kattenbakvulling gevonden.  Ook al eens eten voor de katjes.  Dan al eens pistoleekes met beleg voor de kipjes.  Verleden weekend zelfs twee zakken met pistolets voor de kippen...  wie het is weet in nog steeds niet, maar ik stel het ten zeerste op prijs dat iemand daar aan denkt!  Als die iemand mijn blogje leest, heel erg bedankt! 

Dinsdag zijn we dan ook het rode yaris-je gaan halen.  Een hele uitleg over alles wat het wagentje te bieden heeft erbij.  Dan zijn we het natuurlijk gaan tonen aan mijn ouders, wat had je gedacht? :-)  Eerlijk gezegd, het is een super bakske.  Ik voel me er goed bij om er mee rond te toeren en tot nu toe enkel positieve reacties. (hihi, of de mensen voelen zich moreel verplicht)

Zelfs Robin en Stijn waren enthousiast.  Ah ja, wij hadden een ander model in gedachten (de verso) en een ander kleur (bordeau-rood in plaats van vurig rood) en ze wilden zelfs een toerke doen...  wat we dan natuurlijk ook gedaan hebben!

Woensdag had ik een lieve tante op bezoek.  We hebben gezellig wat zitten kletsen...  ik had een taartje gebakken, we hadden koffie.  Daarna zijn we eens naar een decoratiewinkel hier niet zo ver vandaan geweest.  Alles was daar zo mooi gepresenteerd!  Wel al helemaal in de sfeer van kerstdag, maar toch prachtig! 

Vandaag wordt het een tuindag.  De uitgebloeide bloemen wegknippen en op de compost doen, het tuinhuis vrij maken zodat de bloemen er snel in kunnen als het plots nodig is...  ondertussen wasdag (op zaterdag zitten we in het weekentarief)... maar het wordt rustiger en gezien de herfst oprukt zal het ook weer meer blog-time zijn...

11:20 Gepost door zaza in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Neueueuuu... geen laptop op de bank voor mij hoor...ik zit liever lekker rustig in m'n uppie boven...maar dan moet die pc het wél dóén natuurlijk hè! :-)))
Was die winkel al in kerstsfeer?? Da's wel vroeg...maar de tuincentra zullen hier ook al gauw gaan volgen denk ik! De winkels laten nu toch nog wat meer herfst en halloween zien in hun etalages hoor!
En veel plezier met je auto hè...maar dat zal wel lukken hahahaaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 26-09-09

Voor kerstmis vind ik het toch nog al wat vroeg..ha ha ha..nog een fijne week

Gepost door: Yolanda | 28-09-09

fijne week hoor

Gepost door: daemske | 28-09-09

dag zaza, het lijkt me toch dat je een drukke tijd achter de rug hebt. Toer maar een beetje met je nieuwe wagentje rond !!

Gepost door: magda | 30-09-09

kwam nog eens piepen fijn weekend hoor

Gepost door: daemske | 02-10-09

De commentaren zijn gesloten.