05-10-09

de kat van de buren

Hihi, voor de mensen die zich bezorgd maken over de buurkat die moest schrikken... Onschuldig hij kent me al.  Ik vroeg heel luid wat ie kwam doen, hij bekeek me met zijn hemelsblauwe ogen, glimlachte, kwam tegen mijn been vleien en begon te spinnen.Lachen

Yeah, right, zoals ze zo goed kunnen zeggen.  Ik heb hem een knuffel gegeven en dan uitgelegd dat ie eigenlijk niet bij ons mag komen eten, maar ja, hij was duidelijk niet overtuigd om buiten te blijven...  't is dan ook een lief beest natuurlijk.

Vandaag heeft het al geregend.  Nog lang niet genoeg om de planten er weer bovenop te helpen, maar het zal al wel een beetje geblust zijn denk ik.  Ondertussen zijn de winterbroeken en sjaals terug bovengehaald. En ligt de houtkachel 's avonds terug aan...  zo gezellig.  Ok, ik heb niet zo graag winter als zomer, maar de gezellige avonden om met z'n allen bij elkaar te schurken zijn toch ook heel leuk!

16:11 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Zolang de herfst en winter houtvuuravonden geven is het ok al verlang ik naar de zomer, om spinnend als een poesje in het zonneke te liggen.

Gepost door: Danique | 05-10-09

Goh... zó zag ik er geen en zó zijn er ineens drie nieuwe postjes! :-)
Katten hè...ach ja, ik heb ze zelf niet, maar mijn zussen hebben er allemaal wel en de ene kat is ook de andere niet, maar ik zie ze toch wel graag hoor! Aparte eigenzinnige beesten hè!
Hm...ik wist helemaal niet dat jij die beren zelf maakte! Daar had ik vast wat verder voor terug moeten lezen op dit blogje? Knap hoor!
Praat me niet over regen...zaterdag kletsnat geregend en jahoorrrrrr...verkouden! Vnadaag was het ook weer helemaal niks met het weer, constant gemiezer..maar als je daar een uurtje met de hond in loopt ben je ook goed nat! Nou ja...we mochten niet klagen hè...de zomer heeft verrekte lang geduurd...het is al oktober per slot!!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 05-10-09

goedenavond zaza ja het is er eidenlijk van gekomen ,die regen.Maar in feite is het te laat ,alles is ver uitgebloeid en al gaf ik de plantjes veel water dat is toch hetzelfde niet als een regenvlaag zo af en toe.In feite mogen we niet klagen als je hoort en ziet wat er in andere streken allemaal voor ellende is door storm,regen ,aardbevingen...
Hier hebben we twee poezen van de buren die bij ons komen eten.Ach ik kan het iet laten om ze eten te geven.En eentje komt dikwijls op de stoel naast me zitten en kijkt dan zo goddelijk naar me terwijl ze ligt te spinnen.

Gepost door: magda | 05-10-09

met er gezellig zijn zo samen aan een vuur

Gepost door: daemske | 07-10-09

Ik kom je een fijne woensdag wensen...groetjes

Gepost door: Yolanda | 07-10-09

Ja geef mij ook maar de zomer,
maar we gaan er toch het beste
van maken deze winter!
Hier met de open haard!
Gr.
P-TER

Gepost door: P-TER | 09-10-09

De commentaren zijn gesloten.