26-11-09

bohemian Rhapsody

MizzD had het al over muziek op haar schitterende blog. 

Toevallig lees ik nu net een artikel over de muppets die een hit scoren op youtube met bohemian rhapsody...

Dat brengt ons terug op een oud bekend liedje (van voor mijn tijd, ik was nog maar 4 jaar op het moment dat het verscheen, en mijn ma hoorde liever opera muziek, dus ik heb het pas later leren kennen), Queen in al zijn glorie...  steevast één van de top-tien liedjes in de eindejaarslijsten op de vele zenders...

Maar het brengt ons ook terug op de muppets... 

muppets

wie kende ze niet, kermit, miss piggy, animal, de zweedse chef,...  persoonlijk vond ik statler en waldorf het best.  Die twee zaten daar op hun balkonnetje commentaar te geven op alles en iedereen...  schitterend!  Maar je houdt van ze, of je houdt niet van ze, blijkbaar is er geen tussenslag mogelijk...

Ik hou er van, de mannen in huis hebben er een andere mening over...  gelukkig dat ik zo nu en dan nog eens alleen thuis ben... :-)

 

14:44 Gepost door zaza in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Gek genoeg... heb ik helemaal niks van Queen in onze platen- en cd-rekken...want ik vind dat echt wel goeie muziek, altijd al gevonden! Bohemian Rapsody staat volgens mij al jaaaaren op 1 in de top1000-allertijden die altijd rond oudjaarsdag uitgezonden wordt op de radio. Ik vind zelf hun latere werk beter...ingetogener...'who wants to live for ever'...prachtig, wetende dat Freddy Mercury ook daadwerkelijk zijn einde zag naderen...kippenvel! Oh en 'Barcelona' met die Spaanse operazangeres...schitterend!
De Muppets keek ik vroeger altijd naar en jawel...dat waren ook míjn favorieten, die bromberen op dat balkon hahahahha! Heb er zelfs nog eens een stel poppenkastpoppen ( die moest ik maken voor m'n opleiding tot kleuterleidster) op gebaseerd en die ene met die priemende blik, die leek echt goed! Helaas heb ik al m'n (zelfgemaakte) handpoppen weggegeven aan kleine neefjes en nichtjes na verloop van tijd...ach ja je kunt ook niet alles bewaren hè!
Liefs!
ps. Nieuwe pc? te gek hoor...veel plezier ermee hè!

Gepost door: mizzD | 26-11-09

Hahahaa! Ja ja...eerst de mannen de boel even goed laten installeren hè...kun jij, als alles helemaal okee is! En ondertussen genieten van de grote vrije living hahahaha!
Ik ben nooit kleuterleidster geworden hoor...in het onderwijs waren niet veel banen toen ik van de opleiding kwam. Ik ben dan in een buurthuis peuterleidster geworden, kinderen tussen de 2½ en 4 jaar, eigenlijk een nóg leukere leeftijd om mee te werken! :-) Heb het 11 jaar met veel plezier gedaan!
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 26-11-09

De Muppets... die kennen we zeker nog van toen we kind waren. Ik zie Kermit nog steeds over het scherm springen.
Groetjes van ons beiden.
ps van Annick : heb je berichtje over ruilhandel gelezen... beren zijn bij ons niet veilig voor Suzy, maar als je graag een sjaaltje hebt wil ik er best wel eentje maken.

Gepost door: Chris en Annick | 26-11-09

muppets zag het ook graag,
de balkonmannetjes zijn een beetje overgenomen door homer.
sympathiek,vadsig,negatief.
groetjes

Gepost door: ludo | 27-11-09

De commentaren zijn gesloten.