28-11-09

regen

Ik geef het toe, ik pleit schuldig.  Tijdens onze heerlijke zomer heb ik meermaals verzucht dat ik zo graag een beetje regen had gehad.  De planten stonden te verdrogen en er kwam maar geen regen aan...

Maar nu is het toch van het goede te veel.  Het gras staat al voor een stuk onder water.  Het kippenpark is herschapen in een modderpoel en de grond van de patio is een zwembadje en aan de lucht te zien gaat het nog niet meteen beter weer worden... 

Ondertussen zijn de rekken in de keuken klaar om eens grondig afgestoft te worden, de kasten hebben al hun beurt gehad. 

Ik ben ook bezig met borduren, zo een lief me-to-you beertje.  Daar kan ik nu ook wel wat tijd insteken, veel van de rest kunnen we niet doen.

Maar we maken het gezellig.  's Avonds gaat de kachel aan, samen met de kaarsjes en de sfeerlichtjes.  De rolluiken gaan naar beneden en dan zitten we met z'n allen (allez, toch de mensen die niet aan de nieuwe pc zitten Lachen) gezellig in de zetel, lekker knus...

Maar het mag toch stilletjesaan droger worden vind ik.  En wat kouder, das leuker...

11:28 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Ik heb nooit voor regen gepleit hoor... in landen en klimaten als de onze kun je er wel op rekenen dat je daar op een gegeven moment weer méér dan genoeg van zult gaan krijgen!!!
Vind het ook niks...maar ja, het hoort erbij hè hier! Maar een mooi winters zonnetje met wat vrieskou vind ik ook leuker! :-)))
Liefs!
ps. als mensen zeggen dat ze niet kunnen rijmen, lokt dat bij mij vaak uit dat ik ze dan júist...hahahaha kijk maar uit hoor! hahahahaa!

Gepost door: mizzD | 28-11-09

ja vind die regen niet tof hopelijk word het een beetje kouder daar kun je naar kleden groetjes

Gepost door: daemske | 28-11-09

Deze regen maakt me hopeloos, het vertroebelt mijn blik.

Gepost door: Danique | 28-11-09

Angst voor de tandarts? Heb ik héél lang gehad...ging zelfs niet tot m'n 29e!! Maar toen vond ik het hard tijd worden om eens volwassen te worden en ik bofte, want ik trof een hele aardige tandarts...en die schreef me voor de eerste paar behandelingen gewoon een licht kalmeringstabletje voor...waar ik er maar één keer eentje van heb ingenomen, want ik bleek dus eigenlijk alleen maar bang te zijn geweest voor het onbekende! Ik laat nu zelfs boren en vullen zonder verdoving...het doet eigenlijk helemaal niet zeer hoor, het is alleen een raar gevoel!
Dus nee...behalve dan misschien een licht valeriaanpilletje kan ik geen goeie raad geven voor je vriend...want ik neem aan dat hij toch wel al vaker geweest is? Angst heb je of je hebt het niet..is niet te beredeneren vaak.
En wat die jaloezie betreft...ik snap er ook geen jota van hoor...maar sommige mensen zijn geloof ik werkelijk overál jaloers om!! Ik heb dat zelf totaal niet, dus kan ik daar ook niet in meevoelen! En bij dat soort dingen stil gaan staan zou me hele erg blokkeren in m'n doen en aten op de blogs en daar heb ik absoluut geen zin in hoor...ik doe wat ik doe! :-)))
Groetjes weerrrr!

Gepost door: mizzD | 28-11-09

en hoe gaat her daar??? hallo meiske

ja nu wel regen hé........... net je blog gelezen... dada, liefs

Roos

Gepost door: roos | 28-11-09

pff.. je hebt gelijk... droog en kouder weer is veel leuker, kun je tenminste eens buiten,hé..hoewel we binnen ook genoeg te doen hebben, zoals een sjaaltje maken... voor een bijzonder iemand..

Gepost door: Annick en Chris | 28-11-09

Dat komt ervan als je om regen roept..ha ha... ha...fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 30-11-09

hey zaza, ja ,we hebben om regen gesmeekt en we krijgen er nu .Heb je die beelden gezien aan de ijzer!? Jawadde dat doet me denken aan de beelden die ze toonden over de oorlog in 14-18. Maar ook in mijn eigen tuin staat het water al tot halverwege. Bij de achterbuur moet die al laarzen aantrekken om naar zijn tuinhuis te gaan.
Maar we maken het ons gezellig binnenshuis en met de kerst in het vooruitzicht kunnen we algauw met de kerstboom en de versieringen beginnen!

Gepost door: magda | 30-11-09

Haha; inderdaad. De regen is er nu écht wel te veel aan. We weten nooit wat we willen he ..
Bedankt voor je reactie trouwens :)

Groetjes!

Gepost door: Fairytalegirl | 01-12-09

De commentaren zijn gesloten.