10-12-09

hier grumpy

Dag lieve bloggertjes,

hier Grumpy.  Ik mocht even een stukje schrijven van het dienstertje, gezien het kleine dienaartje blijkbaar examens heeft en dus voorang krijgt op ons, koningen, prinsen en prinses!!!   Niet te geloven, maar toch.  Malou heeft al een oplossing gevonden, als hij aandacht wil gaat ie gewoon op zijn boeken liggen, dan krijgt ie toch even een aai.

Nu zegt mijn nederige dienares heel vaak dat ik een huilebalk ben.  Wat wil ze, ze begrijpt mij niet als ik op haar schouders ga liggen.  In plaats van dan te wachten tot ik wakker ben, zet ze mij op de grond (op de koude, harde grond!!).  Als ik dan na veel doordrammen eindelijk weer op haar warme schoot raak, ben ik dan meestal zo moe dat ik meteen in slaap val, in plaats dat ik een beetje kan rondkijken vanop mijn troon...

De dienaars hebben ook iets geks geplaatst in de living.  Iets uit kunststof, met lichtjes in (die trouwens ideaal zijn om restjes eten van tussen mijn tandjes te halen) en heerlijke bergen witte pluimen...  en dan nog zo iets leuks, waarschijnlijk speciaal voor mij en prinses Tinkerbel, ballen...  allemaal rode ballen.  Die waar we onszelf in zien zijn super.  Als je er tegen tikt vallen ze op de grond, dan kan je er lekker achter jagen!

Wat ook zo heerlijk is, is de peignoir van mijn dienstertje.  Daar kan ik zalig in kruipen om dan te liggen dutten tussen heerlijke wol en een warm lichaam.  Alleen raar dat de ober mij dan altijd probeert weg te jagen.  Mijn dienares zegt dat hij jaloers is...  waarvan weet ik niet (of zouden die twee zachte rondingen daar mee te maken hebben?), maar ik haat het als ze mij wakker maken.  Dan probeer ik in zijn vingers te bijten, of te krabben, maar meestal is hij mij te snel af.

Wat ik ook heerlijk vind, dat is de keuken.  Als ze aan tafel zitten, dan kan ik langs hun broek klimmen en zit ik in geen tijd op de benen.  Op de tafel liggen dan de heerlijkste hapjes, vlees, brood, boter.  Jammer genoeg mag ik er niet bij.  Maar geen nood: als ze weg zijn, dan klim ik op hun stoelen en dan kan ik overal de restjes gaan opeten.  Hihihi, ik moet wel zorgen dat ik snel kan wegsprinten want het gebeurt wel eens dat ze zich dan boos maken.

Gisteren was zij ook niet fair.  Ze gooit brood buiten.  Voor de vogels en de kippen.  Stomme beesten, een berg pluimen die altijd wegloopt als je er wil mee spelen.  Ik dus al het brood gaan binnen halen, nam ze het wel niet weg zeker!  Ik wilde er gewoon wat mee spelen (leuk, dan kan ik kruimeltjes zoeken doorheen het hele huis) en het dan opeten.  Maar ik mocht weer eens niet.  Dat stom kieken, Pluis heet ze, geloof ik, at dan nog snel snel het brood op voor ik het kon pakken.  Zij mag wel, ik niet.  Poeh!  Gelukkig mag ik wel binnen slapen en het kieken niet...

Daag!  Ik ben terug weg, ik denk dat de dienster buitenshuis is...  hihihihihi

15:11 Gepost door zaza in katten | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Hahahaa hallo Grumpy! Aangenaam kennis gemaakt te hebben...je vertelt wel hele interessante verhaaltjes hoor...weet je dienstertje dat wel? :-)
En ja...die obers hè...altijd zo vervelend tussenbeide komen als je net lekker ligt...dáár kan mijn Axel ook van meespreken hoor...maar die wurmt zich sowieso er dan alsnog weer tussen hahahahaha!
Maar ik vind toch, als ik dit zo lees, dat jij maar een heerlijk leventje hebt als prins..een prinsheerlijk leventje dus! hahahaha! Geniet ermaar van!
Groetjessss ( ook aan je dienstertje) en een staartzwaai van Axel!

Gepost door: mizzD | 10-12-09

Hahahaa! Nou...hier is de jaloezie misschien wel een beetje terecht, die hond legt heel veel beslag op mij! hahahaha!

Gepost door: mizzD | 10-12-09

Zo jij zit onder de plak hè hahaha.
Iron Maiden ken ik niet , haha, is dat erg? Maar of ze gelijk hebben? Soms wel dan hè....

Gepost door: Danique | 10-12-09

prachtig voor dit de lezen fijne groet

Gepost door: daemske | 10-12-09

Bedankt voor je bezoekje en een fijne vrijdag

Gepost door: Yolanda | 11-12-09

leuk... ...dat jij eens mag vertellen wat er zoal gebeurt bij je baasjes! Je kan dat goed.Probeer dat nog maar een keer.

Gepost door: magda | 12-12-09

leuk geschreven gezien door het oog van jullie nieuwste aanwinst..

Gepost door: Annick en Chris | 13-12-09

Kom je eventjes welterusten wensen en een fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 13-12-09

Haha leuk geschreven :D
De match was heel leuk!
Een echte belevenis!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 14-12-09

De commentaren zijn gesloten.