07-01-10

happy new year

Een heel gelukkig nieuwjaar aan iedereen!  Een goede gezondheid, want daarmee valt en staat alles (volgens mij toch)!

Het is druk geweest, op het gemak nieuwjaar gevierd, ouders goede wensen toevertrouwd, iedereen omhelsd...  de 'gewone' nieuwjaarsdingen dus.

Dan is de kerstboom 'afgebroken'.  Tinkerbel en Grumpy missen het denk ik, hihi, een klimpaal verdwenen...  maar het was zalig om nog eens grondig te kunnen poetsen, zonder telkens opnieuw kunstsneeuw te vinden.  Terwijl ik aan het poetsen was heb ik wel overal ballen gevonden, onder de zetels, onder de kast, die twee ondeugden hebben duidelijk een zalige kerstperiode gehad!  Ze hadden ook muisjes gekregen, om mee te spelen.  Er zat duidelijk 'catnip' in, zelfs de bezadigde katers zoals Rakker en Guust hebben er al op gejaagd.

Op 4 januari hadden we met het werk de jaarlijkse nieuwjaarsmaaltijd.  Gelukzakken die we zijn mogen we die dag met z'n allen lekker eten en gezellig samen zitten.  Het was een super geslaagde dag!  De mensen die het geörganiseerd hadden hebben echt super hun best gedaan!

Ondertussen is het al weer donderdag.  De tijd vliegt, gisteren heeft mijn vriendje een nieuw gips gekregen voor zijn pols, nog twee weken en hij mag er uit.  Maar dan zal het nog niet helemaal gedaan zijn vrees ik, dan begint de revalidatie om er terug netjes beweging in te krijgen en er later zo weinig mogelijk last van te hebben...  maar dat zien we dan wel weer!

Nu is het wachten op de lente...  ik verlang tot het zover is, terug in de tuin prutsen...  de voorjaarsbloeiers hebben al hun kopjes uitgestoken, maar ik denk dat ze even terug weg zijn.  De winterjasmijn bloeit wel al, maar iedere nacht worden de tere bloempjes terug verrast door koning vorst...  maar wat willen we, de koude kan nog wel een eindje aanslepen...  zolang het niet te veel sneeuwt...  want ik vind dat wel heel erg mooi, maar met de wagen is het toch moeilijk rijden dan...

14:05 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Zazatje,wees voorzichtig he', Dag lieve vriendin ,
er wordt voor het weekend nogal wat sneeuw afgegeven het word een jacht op op het laatste pakje zout ,maar ondanks alles kom ik je al een gezellig weekend wensen veel knusse groetjes uit Terneuzen,en tot ziens he’,liefs,Paolo.

Gepost door: Paolo | 08-01-10

Haha! Die katten ook hè..ze zullen die kerstboom en - ballen inderdaad wel gaan missen! :-)
Oei ja...een pols, dat is een belangrijk gewricht hoor...dat kost even tijd om die weer helemaal goed functionerend te krijgen...niet op beknibbelen! Mijn zwager heeft er nooit mee gerevalideerd en kan nu na zo'n twee jaar nóg niet goed mountainbiken, omdat zijn pols dan weer pijn gaat doen!
Groetjessssssss!

Gepost door: mizzD | 08-01-10

De commentaren zijn gesloten.