15-01-10

hallo iedereen

hier Grumpy, clown van dienst, met de smile op mijn gezicht.

Onze dienaren hadden vrij gisteravond.  Ze wilden persé naar de één of andere roodharige zangeres gaan kijken en gaan luisteren.  Axelle Red of zo iets. 

Ondertussen hebben wij, koningen en koningin, de hele dag alleen (ALLEEN!!!) thuis gezeten!  Zo maar, omdat zij moesten werken (precies of ze kunnen het aan om nog meer te werken dan voor ons) en gaan ontspannen.  Poeh!

Wij hebben dus met z'n zessen bal populaire gehouden.  Hihi, leuk was dat, de deur naar boven stond open, dus we hebben gedanst en gesprongen op bed, we hebben verstoppertje gespeeld, iemand onder het deken en iemand er op :-)  Dan zijn we van de trappen gekoerst.  Zalig was dat, beneden ligt ook een tapijtje waar je zo heerlijk op kan glijden...  yeaha!

In de living hebben we dan verder gekoerst.  Tinkerbel en ik waren echt in top-vorm!  Aangemoedigd door de rest hebben we dan over de planten gelopen.  Zeer leuk!  Maar er was een plant naar beneden gevallen...  en dat vond onze dienares absoluut niet over te spreken.  Je had haar moeten horen toen ze thuis kwam!  Amai, dat laat ons alleen, valt er per ongeluk een potje op de grond en begint ze te brullen!  Moet ze maar bij ons blijven é, dan is het tenminste WARM in huis, dan kunnen we tenminste slapen.  Met zo'n koude kan je wel niet slapen, dan moet je je warm lopen!  Poeh.

Bovendien moet ze zo kwaad niet zijn, ze moet ons maar buiten laten, maar ja, dat mag niet, want we zouden van die pluimen vangen.  Moeten die beesten maar niet voor onze neus komen zitten é, dan gaan we ze ook niet pakken.  Maar ja, daarvoor moeten WIJ dus binnen blijven!

Maar deze morgen mocht ik toch al terug op haar schouders kruipen.  Daar hou ik zo van, in haar nek en op haar schouders.  Dan wrijft ze met haar handen over mijn koppie en in mijn nek...  zalig!

Daag!  tot een volgend

10:32 Gepost door zaza in katten | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Wie noemt een kat... met een smile op z'n gezicht nou Grumpy? hahahahaaaa! Of heb je die smile alleen maar van de afgelopen leuke dag op je gezicht? Want tjonge...jullie hebben met recht de beest uitgehangen hè hahahah weet nu waar dat spreekwoord vandaan komt! :-))))
Maar inderdaad..als jullie alleen thuis moeten blijven, dan zou de kachel wel een beetje aan moeten blijven hè..anders moet je je inderdaad door beweging warm zien te houden...dát zullen jullie bediendes nu wel weten denk ik!
En hoewel ze roepen en tieren...ze menen dat niet zo hoor...da's maar eventjes...want zie, je mag nu alweer lekker in haar nek en dan zal zij jou wel aaien...beiden weer helemaal tevreden met elkaar hè! :-)))
Liefs, ook aan de rest van de bende...en doe die dienaren ook maar de groetjes van mij!

Gepost door: mizzD | 15-01-10

prachtig beschreven zou willen dat ik het had gezien

Gepost door: daemske | 15-01-10

haha, wat leuk, wat een ondeugden

Gepost door: Danique | 15-01-10

zo te lezen hebben ze zich geamuseerd.
groeten
ludo

Gepost door: ludo | 16-01-10

Dag Zazatje Dag lieve vriendin,
mooi beschreven hoor,ik kom je nog een prachtweekend wensen,veel lieve groetjes uit Terneuzen en tot ziens he',liefs,Paolo.

Gepost door: paolo | 16-01-10

Even,kon ik NIET volgen want ik had de titel en de eerste zin gemist. Onder 't lezen dacht ik dat Zazatje 't zot in hare kop had gekregen! ;-)

Gelukkig NIET dus! :-)

Doe haar de groeten van de spruitenkoning! Dank bij voorbaat :-)

Gepost door: Rudi | 16-01-10

Ik kom je nog een heel fijn weekend wensen

Gepost door: Yolanda | 16-01-10

hahaha, als de kat van huis is...,gaan we hier moeten aanpassen...Wat wil je als je opgesloten zit en dan nog zonder verwarming,dan maak je er maar het beste van en als er dan als eens een bloempot sneuvelt moeten die bedienden niet kwaad zijn.

Gepost door: magda | 16-01-10

Haha,

De katten dansten deze keer ;-)
Ze hebben zich blijkbaar nier verveeld!

(hopelijk was Axelle Red de moeite)

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 17-01-10

Dag Zazatje Dag lieve vriendin ,we zijn alweer een nieuwe week begonnen, daarom kom ik je een fijne maandag wensen,veel leuke groetjes uit Terneuzen,en tot ziens he’,liefs, Paolo

Gepost door: paolo | 18-01-10

en maar klagen.. gun jullie bazekes ook iets.. daarbij.. zo te lezen hebben jullie het kot op zijn kop gezet.. dus van verveling geen spraken en van koude ook niet, hé, als jullie de ganse dag in beweging zijn..

Gepost door: Annick en Chris | 19-01-10

De commentaren zijn gesloten.