21-01-10

het lukt

Na een paar dagen vruchteloos proberen ben ik op mijn post geraakt...

Zozo, die kleine dondersteen heeft  het eens op zijn manier verteld...  het was inderdaad niet zo warm, maar met hun dikke vacht kunnen ze toch niet klagen dat het maar 16° was!!!  We moeten ook aan het milieu en aan de rekeningen denken! En alleen zijn, ze zijn verdorie met z'n zessen, dat kan je moeilijk alleen noemen!  Dat hij rotverwend wordt, samen met de anderen, daar heeft hij het wel niet over natuurlijk...

Axelle Red was heel mooi.  Het was het eerste concert van de reeks en het had wel wat schoonheidsfoutjes, maar ze stond er toch.  Een zeer sensuele vrouw, vind ik toch.  Plus dat ze toch enkele van haar grote hits gezongen heeft, parce que c'est toi...  prachtige tekst!  Je me fache... prachtig gewoon! 

Ondertussen is mijn vriendje verlost van zijn gips, maar ik denk dat het nu pas begint...  deze nacht is hij een paar keer wakker geworden van pijn in zijn pols, dus het wordt nog even doorbijten om alles weer in orde te krijgen.  Maar het voornaamste is dat het te genezen is en dat het met tijd en geduld wel terug in orde komt!

Deze avond ga ik kijken naar Guang Dong Modern Dance Compagnie.  Hedendaagse chineese dans, ik ben benieuwd.  Het promotiefilmpje ziet er veelbelovend uit, maar het wordt natuurlijk afwachten.  De dansers zijn er al en die hebben de onverstoorbare glimlach op het gezicht...  ik ben benieuwd!

14:44 Gepost door zaza in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk dat die voorstelling beslist de moeite zal lonen Groeten
M


http://blog.seniorennet.be/natuurfreek/"> src="http://img253.imageshack.us/img253/7514/naamanimatiemarylou400xkf9.jpg" border=0>arylou

Gepost door: marylou | 24-01-10

De commentaren zijn gesloten.