26-01-10

guang dong

Het was schitterend, Guang Dong Modern Dance Companie, we waren heel erg onder de indruk.  De souplesse, de lenigheid, het schijnbare gemak waarmee die mensen dansten, niet te doen!  We waren dan ook met z'n allen blij dat we geweest waren.

Zaterdagavond zijn mijn vriendje, Robin en ik naar Gili gaan kijken.  De voorstelling 'iedereen paranormaal'.  Veel gelachen, een enkele truuk die we doorhadden, maar gezien de man illusionist en goochelaar is, hebben we toch soms met open mond zitten kijken.  Maar het was toch een leuke avond.

Zondag zijn we dan de verjaardag van mijn vriendje zijn neefje gaan vieren en zo is het ondertussen al weer dinsdag. 

Vandaag met de fiets naar het werk...  blij dat ik ben dat ik verleden jaar onder de kerstboom van die heerlijk warme hadschoenen gekregen heb!  Het was toch heel fris aan de neus!  Maar aan de andere kant, het is vandaag heerlijk mooi weer!

In het weekend is Grumpy er ook in geslaagd om zichzelf weer eens te laten insluiten.  Het is een lief beestje, maar hij is altijd zo gejaagd om overal achter te lopen, komt daar bovenop nog eens dat hij zwart is, wat in de winter niet bepaald bevorderlijk is...  toen ik thuiskwam zaterdag, hoorde ik miauwen.  Heel stilletjes.  Ik begon te roepen, en ik hoor opnieuw mauwen, beneden alle deuren opengetrokken, geen kat, dan maar naar boven.  Jaja, de deur van Robin zijn kamer was dicht, maar het was duidelijk dat daar een kat zat!  hihi, ik heb gelachen met Grumpy, hij kon er niet mee lachen, ik heb een heel verongelijkte blik gekregen  Lachen.

 

14:43 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ja de agenda zat weer vol,maar zo de zien hebben jullie er van genoten,

groetjes

Gepost door: daemske | 26-01-10

Jaja...hier ook mooi weer vandaag... heel koud maar met een lekker zonnetje..die sneeuw was zondagavond alweer verdwenen hoor! Vriendlief voelt zich goed, maar zit de hele middag al te knikkebollen op de bank...is toch best vermoeiend hè zo'n ziekenhuisopname! Maar dat komt wel weer goed met mijn goede zorgen inderdaad! haha!
Het is alweer even geleden dat ik een avondje uit ging..wordt weer eens tijd, maar met een hond die niet alleen thuis kan blijven is het niet altijd even gemakkelijk. En 'm opsluiten in een slaapkamer...neuuuuu! dan werd ie zeker weten ook heel erg grumpy! hahahahhahaaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 26-01-10

zaza ja ik zie het al voor me!Die beestjes zijn altijd zo vlug en glippen ongezien binnen.
Hier is dat zo met de poes van de buurtjes.Als we weggaan moeten we verdomd opletten of ze zit binnen in de garage.Tegenwoordig woont ze bijna bij ons ,we krijgen haar 's avonds niet buiten. De buurtjes weten ervan .We zijn beiden bang dat ze 's nachts buiten zou zitten moest de een of de ander haar buiten laten.Blijkbaar slaapt ze liever bij mij op bed dan in de garage bij de buurtjes,hahaha!Hoe het zover is gekomen is te lang om hier te vertellen.Maar het is zo'n lieve poes en ze is ondertussen ook al 11 jaar.

Gepost door: magda | 27-01-10

De commentaren zijn gesloten.