28-01-10

de val van lucifer

Deze morgen was ik eens niet taxi van dienst.  Wat wil zeggen dat ik heel ijverig met de fiets kan gaan werken.  Gezien ik dringend buitenlucht nodig heb, want ik sukkel van de ene verkoudheid in de andere, was ik dus vrij enthousiast om te fietsen.

Niet zo ver van ons huis zag ik dat er opnieuw een wagen in de gracht geraakt was, je kon duidelijk zien dat hij er uit getrokken was en dat de rand van de gracht in slechte staat was.  Wat er deze winter gebeurt, ik zou het niet weten, maar ik heb nog maar zelden zo veel wagens in de gracht weten slippen als dit seizoen!

Nu, ik fietste rustig verder, en verder...  op een gegeven moment draai ik in om een fietsbaantje in te slaan, dat is leuker en rustiger om te fietsen... boem pats, de val van lucifer!  Een gladde plaats, zelfs met mijn neus er op kon ik amper zien dat het glad lag, maar de wet van de zwaartekracht was duidelijk!  Gelukkig is het winter en had ik een dikke trui en een dikke jas aan.  Waardoor er enkel wat geschaafd werd aan mijn fiets, maar niet aan mij of aan mijn kledij.  Ik ben er dus met de schrik van af gekomen.

Ik heb ijverig verder gefiets, ben niet meer gevallen en ik weet nu waar ik extra goed moet opletten...  want skiën met de fiets, das toch niet zo makkelijk.

14:51 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Oeiii! Ben zo vroeger eens met de brommer gevallen...in Nieuwjaarsnacht op weg naar m'n oma. Kwam er een man heel bezorgd vragen...of ik gevallen was!!! Ik wilde bijna antwoorden: nee, ik ga altijd zo de bocht om! hahahahha! Daarna kon iknog verder rijden, maar m'n gas bleef half hangen...dus ik ging maar met een slakkengangetje..hoeveel rotjes en vuurpijlen ik niet op me afgeschoten heb gehad toen...!! Denk dat dáár mijn angst voor vuurwerk begonnen is! hahahahaha!
Vriendlief groggy? Dinsdag een beetje toen alle verdoving en narcose was uitgewerkt, maar gisteren verveelde hij zich al en vandaag is ie alweer naar zijn werk vertrokken hoor (en hij belde net: het gaat goed!). Zijn wang en oor zijn dik en blauwig, zijn oortje staat nu zo ongeveer haaks op z'n hoofd hahahaha....flappie! Maar hij voelt zich goed dus...gelukkig maar.
Liefs!

Gepost door: mizzD | 28-01-10

Gelukkig dat het nog goed afliep, die gladheid is verraderlijk en wanstaltig.

Gepost door: Danique | 28-01-10

Avond Zazatje . Ik kan het aan je glimlach zien dat je blij bent met je laarsjes ....ik zou zeggen de aanbiedingen zijn volop daar,ik ga uitkijken in de de winkelstraten...misschien zie ik je hier of daar paraderen met je nieuwe laarsjes aan ...liefs,xxxxx P.aolo

Gepost door: paolo | 28-01-10

oei oei... ik dacht al bij het lezen van jouw reactie op mijn blog.. dat klopt niet.. ze zal toch niet gevallen zijn... en wat lees ik hier.. je hebt inderdaad de grond gekust.. gelukkig met niet al te veel schade.. morgen zal het misschien toch wel pijnlijker zijn... de pijn van de val komt altijd achteraf, hé... hou je goed én vooral recht, hé..

Gepost door: Annick en Chris | 28-01-10

Oei!
je hebt inderdaad geluk gehad met de dikke kledij...
het is heel gevaarlijk tegenwoordig om met de fiets te rijden..
De examen zijn goed gegaan, de 1 al wat beter dan de andere.. We zien wel :)

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 29-01-10

gelukkig zonder erg groetjes

Gepost door: daemske | 29-01-10

Hopelijk heb je u niet bezeerd...Ik wens je een fijn weekend

Gepost door: Yolanda | 30-01-10

geluk vannacht en morgen vroeg is het weer zulk een fietsweer.
hier is het ijsgang.
groeten
ludo

Gepost door: ludo | 30-01-10

De commentaren zijn gesloten.