19-02-10

rijsel

Vorig weekend zijn we naar Rijsel geweest.  Het was eerder fris, maar toch zo mooi.  Alles lag onder een fijn wit dekentje en het leek of de stad op sommige plaatsen sliep, Klaar om in de lente wakker te schieten...

Op zaterdag zijn we ook wat gaan shoppen.  Mooie design winkels dat ze daar hebben!!  We hebben ons ogen uitgekeken, vooral als we enkele prijskaartjes aan de spulletjes zagen.  Verstomd  Mooi om naar te kijken, maar als je zo'n dure spullen in huis hebt zou ik bang zijn dat er iets mee gebeurt! 

Op zondag zijn we dan het musée des beaux arts gaan bezoeken.  Ze hebben daar onder andere een collectie borden en vazen en kommen in delfts blauw.  Daar hou ik wel van.

Deze week blijft het eerder frisjes.  Deze morgen hoorde ik op de radio zeggen dat de lente in aantocht is.  Ik heb al een wast buiten gehangen, maar ik vrees dat het daar bij zal stoppen buiten.  Misschien met handschoenen en een oude jas.  Ik zou graag de verdroogde sedum planten afknippen en de bloemschalen leeg maken, zodat ze dan in april-mei kunnen hervuld worden met eenjarigen. 

Straks ga ik wel nog meststof geven aan de planten.  Korreltjes die zes maanden mee gaan volgens de verpakking, geschikt voor alle tuinplanten.  Wie weet heb ik dit jaar nog meer mooie bloemen...  ik hou jullie op de hoogte!

09:58 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Dag Zazatje,houd uw voetjes warm he'. Dag Lieve vriendin ,
ik was je URL kwijt en gisteren was die niet bij uw bericht want ik heb mijn lijst met favorieten buitengeveegd ,ik leg er ook geen nieuwe meer aan,hoe gaat het met jou schat,met mij gaat het nu iets beter maar helemaal goed komt het natuurlijk nooit meer .Blijf bij mij langs komen he' als je er tijd voor hebt schat.veel leuke groetjes en tot ziens,liefs,paolo.

Gepost door: paolo | 19-02-10

Rijsel.. zal ik morgen, zéér tegen m'n zin, gaan zien...hopelijk niet te lang! ;-) Je leest het nog wel!
Fijn dat jullie uitstapje fijn was hoor! Werk ze in de tuin...ik vind het te koud!
Liefs!
ps. je moedre verjaart gelijktijdig met m'n oudste zus..dat blijft dan bij mij 'hangen'! :-)))

Gepost door: mizzD | 19-02-10

De commentaren zijn gesloten.