04-03-10

batibouw

Gisteren zijn mijn vriend en ik naar Batibouw geweest.  Een stuk uit nieuwsgierigheid, we wilden wel eens weten wat het juist inhoudt, en een stuk om ideeën op te doen.

Gigantisch, we hadden bijna een paniek-aanval, zo groot en zo weinig tijd.  Dat komt nooit goed.

Maar al bij al is het toch meegevallen.  Grote stukken kan je natuurlijk overslaan, een nieuwe keuken hebben we niet nodig, een zwembad behoort zelfs niet tot de dromen...

Maar we willen wel de patio vernieuwen.  Eerst hadden we gedacht om het opnieuw in hout te doen, maar dan moeten we terug schilderen en dat zien we niet echt zitten.  Dan hebben we het woord 'sidings' ontdekt.  Dat is blijkbaar iets dat nog niet zo lang bestaat, maar het wordt gebruikt om gevels (oude gevels die moeten opgeknapt worden) te bedekken, zodat je een mooi nieuw geheel hebt, met weinig onderhoudswerken aan.  Die hebben we dus wel gevonden en gezien.  Ze hebben ze in Eternit en in kunststof.  In verschillende kleuren, maar bovenal heeeeeel gebruiksvriendelijk.

Nu nog mooi weer, zodat we de oude patio kunnen afbreken en de nieuwe beginnen plaatsen...  dat wordt een leuk werkje!

 

14:07 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Weet niet... of dat hetzelfde is wat wij hier achter tegen de gevel hebben sinds de renovatie van ons huis, maar ik ben er niet echt weg van. Het wordt snel vuil en wij kunnen er dan zelf niet bij om het schoon te maken...zodus zitten we vaak met een hele groenaangeslagen gevel!
Maar zoals ik al zei...weet niet of het hetzelfde spul is...en bovendien: smaken verschillen nietwaar!
Een patio hebben we niet, maar lijkt me altijd al wel heel leuk...beetje binnen buiten of buiten binnen hè! :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 04-03-10

zal een komen kijken als het gedaan is ,zal super zijn denk ik

Gepost door: daemske | 04-03-10

Dag Zazatje Ik ken er niets van en zal ook wel eens naar een bouwbeurs moeten gaan om ook eens te zien wat er in de wereld van de bouw allemaal veranderd is,het was leuk weer eens wat van je te horen,xxxxx-jes en leuke groetjes uit Terneuzen en tot ziens he'',liefs,paolo.

Gepost door: paolo | 04-03-10

hallo zaza, op batibouw kun je veel ideetjes opdoen en ook veel inlichtingen vragen.En als je een doe- het-zelver bent is dat wel meegenomen.Hopelijk heb je gevonden wat je zocht.

Gepost door: magda | 04-03-10

Ik ken het niet...ik ben plannen aan het maken voor een mooie keuken maar ik wil er geen waanzinnige prijs voor betalen...groetjes

Gepost door: Athea | 04-03-10

dromen in vervulling zien gaan.
fijn voor jullie.
aan de recties te zien , toch nog eens informeren en zien waar ze, een tijd geleden , al iets hebben afgewerkt.
groetjes
ludo

Gepost door: ludo | 05-03-10

Dag Zazatje met het weekend voor de deur kom ik je alvast een prettig weekend wensen,veel lieve groetjes uit Terneuzen en tot ziens he',liefs,Paolo.

Gepost door: paolo | 05-03-10

voor tips is batibouw the place to be.. wij lieten daar destijds gratis en voor niks onze keuken uittekenen, en mits wat aanpassingen van onszelf gingen we met die plannen naar een winkel bij ons in de buurt..

Gepost door: Annick en Chris | 09-03-10

De commentaren zijn gesloten.