09-03-10

moeilijke vraag

Een zeer goede vriendin van mij is in 'loopbaanbegeleiding'.  Schitterend idee van haar, ze zoekt een beetje haar weg en ik vind het zeer verstandig om dan loopbaanbegeleiding te doen.  Zo weet je misschien inderdaad beter wat je wil of waar je naar toe wil.

Nu krijgt ze daar huiswerk ook...  en dan komt het, ze vraagt om enkele goede eigenschappen en enkele slechte eigenschappen te geven.  Laat dat nu net een vraag zijn die ik moeilijk vind om op te lossen.  Pas op, ze heeft van beide soorten hoor, maar ergens vind ik het moeilijk om dat te doen.

Nu las ik ergens een citaat:

'De absolute waarheid bestaat niet, ze is een mooie leugen voor wie de wereldmacht ambieert of de hand van zijn lief vraagt'

Dat vind ik nu zo mooi gezegd zie, ieder heeft 'zijn' waarheid, maar vraag over hetzelfde iets aan meerdere mensen de versie en je zal sowiezo verschillende verhalen horen. 

Maar nu ga ik jullie laten, ik ga de eigenschappen noteren...  zodat ze een schitterende loopbaan vindt, zodat ze heel gelukkig wordt!

10:07 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ik schreef daar laatst... nog bij Kay over, toen het over 'de waarheid' ging...dat iedereen zijn eigen waarheden heeft...en dat je daar best vaak onenigheid over kunt krijgen. We moeten niet zo halsstarrig slechts één 'waarheid' aanhangen hè..een ander kan het heel anders zien..en dat hoeft dan niet meteen een leugen te zijn nietwaar!
Een heel mooi citaat ja!
Succes voor je vriendin!
Liefs.

Gepost door: mizzD | 09-03-10

Dag Zazatje Bedankt Zazatje voor je woorden van troost die je hebt geschreven ,het is ook mooi dat jij je vriendin steunt naar het zoeken van een nieuwe loopbaan (met een steuntje in de rug kan men immers altijd meer)xxxxx-jes en leuke groetjes uit terneuzen en tot wederhoren ,liefs,Paolo.

Gepost door: paolo | 09-03-10

Dat is waar iedere mens heeft zijn waarheid...fijne donderdag

Gepost door: Yolanda | 11-03-10

ja iedereen leeft volgens zijn waarheid zekker

Gepost door: daemske | 11-03-10

dag zaza gelukkig hebben we allemaal onze eigen mening ,anders zou het hier op de wereld maar een eentonige boel worden.Alleen moeten we leren de waarheden van onze medemens te accepteren.

Gepost door: magda | 11-03-10

Goede en slechte eigenschappen, dat hebben ze mij ook al dikwijls gevraagd vroeger. Ik gaf meestal goede toepasselijke eigenschappen die nodig waren voor de job en ik vertelde ze als minder goede eigenschappen van mij. Het is niet evident maar het lukte steeds.
Groetjes en succes!

Gepost door: Gidsjoris | 11-03-10

De commentaren zijn gesloten.