13-03-10

onderdanen

Hier Grumpy, ik spreek namens alle koningen, de prinses en ik, prins Grumpy de verschrikkelijke.

Onze onderdanen zijn weer goed bezig.  Enkele weken geleden vliegen Tinkerbel en ik samen in een bak met gaatjes.  Blijkbaar noemt zo iets een 'transportkooi'.  De grote hadden ons al gewaarschuwd: pas op als je daar in moet, dat is niet fijn!  Amai, niet fijn, wat een understatement.  We moeten eerst in een donkere wagen, we rijden een eind, wat we absoluut niet leuk vinden!  We hebben dan ook al onze decibels tentoon gespreid, maar geen effect hiervan, onze dienares reed koppig verder.  Dan worden we gedropt, krijgen geen eten meer, geen drinken.  's Morgens komen daar twee vreemden op ons af.  Ze geven ons een prik en als we wakker komen blijkt dat we allebei iets kwijt zijn.

Tinkerbel was bovendien zo ziek, ik vreesde al dat ik mijn partner-in-crime kwijt was! Ze lag daar zo zielig.  Zelf had ik ook wel een beetje pijn, maar in vergelijking met haar viel het heel erg mee!  We hebben daar dan de hele dag in een kooi gezeten!!!  Die dienares kwam ons maar niet halen.

's Avonds komt ze dan, neemt ons mee naar huis en toen kreeg ik eindelijk eten!!!  Eindelijk, ik was zeker een halve kilo kwijt, een dag zonder eten, heb je dat nu nog geweten.  Ze heeft dan nog het lef gehad om me nog een paar dagen binnen te houden ook.  Eerst pijn, en dan huisarrest, asjeblieft zeg.

Maar het werd beter, na een halve week mochten we buiten.  Zalig, terug op pluisjes jagen, vogels doen opvliegen.  Tinkerbel had het niet zo goed, ze mocht buiten, maar het probleem was dat ze wel ergens op kon klimmen, maar dan deed haar buikje pijn en moest onze dienares haar er weer afhalen.  Ze moet het weten, ze moet ons maar niet laten mishandelen!

Maar deze week was het echt niet te doen.  Donderdag gaan ze op uitstap, eerst laten ze ons buiten, dan roepen ze eens zachtjes en wij moeten veronderstellen dat we dan meteen terug binnen staan.  Niks van, ze moeten maar beter zoeken!  Gaan ze wel niet weg zeker, ons zo maar achterlatend buiten, in de koude, zonder eten!  Gelukkig heeft ze dan wel de beleefdheid gehad om ons nadien meteen binnen te laten.  Anders ging er wat gezwaaid hebben!

Gisteravond waren ze weer weg.  Ze moest werken en dan gingen ze kijken.  Krijgen wij weer onder onze voeten.  Vorige week heeft ze iets meegehad, een vedroogd stuk plant, waar wij heel graag mee sjotten.  Het rare is, als ze er water op giet, dan gaat heel die plant open, wordt groen en plat.  Dan mogen we niet van dat water drinken.  Ze haalt het water er uit, laat de plant opdrogen en wij mogen niet sjotten.  Ze noemt dat haar roos van jeriho.  Amahoela, een roos, dat is geen roos, dat is een sjot-bal!

hihi, gisteren was ze echt niet te pruimen!  Hahahaha, we hadden dan nog een glijbaan gemaakt op tafel, met enkele mapjes en alles was op de grond terecht gekomen, haar gsm inkluis.  Hebben we gelachen zeg!

11:48 Gepost door zaza in katten | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Oei oei...wat heb jij je poesjes aan gedaan ze zullen er niet mee kunnen lachen hebben toen ze wakker werden en zagen dat ze iets kwijt waren...ha ha ha..ik moest ook lachen met uw reactie bij mij...vind je ook niet dat wij vrouwen zoveel moeten kunnen tegenwoordig tegenover de vrouwen van vroeger...ik vind dat wij vrouwen er met de emancipatie flink erop zijn achteruit gegaan...alhoewel ik heel fier ben dat ik mijn mannetje kan staan...fijn weekend Zaza...knuff

Gepost door: Yolanda | 13-03-10

Dat heb je hier leuk neergeschreven, ik kon me niet serieus houden, Chris vroeg al of het plezant was aan de pc.. ocharme die poezen.; zo'n leven... ze zullen wel weten dat ze het goed hebben bij jullie. ps: roos van Jericho.. dat moet ik eens opzoeken op internet, want dat ken ik niet.

Gepost door: Annick en Chris | 13-03-10

Haha; die glijbaan was niet zo een goed idee blijkbaar ;p

Ik ben nog steeds niet in de fitness geraakt, hopelijk lukt het volgende week wel!

Groetjes

Gepost door: Fairytalegirl | 14-03-10

plezant voor hier de lezen hoor

Gepost door: max | 14-03-10

oei Zaza Hey poezen jullie lijken wraak te nemen,maar zo zul je er niet geraken hoor! Wees maar braafjes met zo'n lief baasje.

Gepost door: magda | 14-03-10

Hallo Zazatje, goed gevonden en vlotjes geschreven!
Groetjes,

Gepost door: Gidsjoris | 14-03-10

Oh jee Grumpy... ben jij nu zo'n jeweetwel katertje geworden?? oh oh...hopelijk ga je je naam nu niet nog meer eer aandoen dan! hahaha! Wees maar lief voor je prinsesje, want die heeft het inderdaad moeilijker dan jij nu..internationale vrouwendag is al geweest en het heeft wat dat betreft niks geholpen...wij vrouwen zijn vaak nog steeds met dat soort dingen extra de pineut, zowel bij het houden als het weg laten halen hahahahaha!
Die dienaren van jullie, die durven nogal hè...het lijkt wel of ze het soms een beetje voor het zeggen hebben..!! Opletten hoor maatje dat je ze niet té veel vrijheden laat veroorloven...vóór je het weet zijn ze de baas in huis...en waar blijf je dan met je prinsenleventje hè...hahahahahaa precies hetzelfde denk ik...dáár dus, lekker jagend op pluisjes en je bakje leegetend hihi!
Aai aai aai en groetjes aan de dienares!

Gepost door: mizzD | 16-03-10

Ik wens je een fijne woensdag en geniet van het mooie weertje

Gepost door: Yolanda | 17-03-10

De commentaren zijn gesloten.