18-03-10

mooi weer vandaag...

Mooi weer vandaag...  en gisteren was het ook al zo zalig!  De dagen ervoor ook trouwens, allez, vond ik toch.

Ondertussen is de haag aangeplant in de voortuin.  Er komen huizen aan de overkant van de straat.  Zes stuks, dus we moeten toch zorgen dat we een beetje afgeschermd zitten, anders moet ik gordijnen hangen (nu staan de vensterbanken vol planten) en dat zie ik niet echt zitten...  Maar ze staat er, en met dat mooie weer zal ze snel groeien denk ik.

Gisteren heb ik ook van het mooie weer geprofiteerd.  Veel gewassen, alles buiten aan de droogmolen (droogkast is stuk, dus moeten we nu profiteren van het mooie weer), met de hogedrukreiniger en regenwater het terras afgesproeid.  Zalig, nu ligt het er echt zomers bij!

Volgende week gaan we dan de terrasmeubels uit de patio vissen.  Dan is er daan ook al weer meer plaats, want stilletjesaan moet die toch afgebroken worden...  om dan opnieuw op te zetten...  het zal raar zijn denk ik, maar zo fijn!

De katten hebben ook van het weer geprofiteerd, ze hebben op elkaar gejaagd, op het gras liggen rollebollen.  Plush is bijna in onze regenton gestruikeld.  Hij kon er niet om lachen, wij daarentegen...  Lachen

Grumpy vindt het buiten ook heerlijk, hij jaagt op vogels, valt de kippen lastig, gaat brood van de kippen gaan jatten om dan op te eten...  hij is goddelijk om te zien!

 

 

14:54 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ben al zó lang weg uit Dordt... ik ken er niet veel mensen meer hoor...als ik die al kende...het is een vrij grote stad hoor! :-)
Maar het is vreselijk dat er zoiets kan gebeuren...
Ik heb ook planten in de vensterbank...mét een gehaakt valletje erachter...en dat is dan nog aan de achterkant waar niemand naar binnen kan kijken hahaha vind dat gewoon gezellig. Aan de voorkant heb ik (verticale) lamellen die schuinstaan...zodoende kun je niet zo heel gemakkelijk naar binnen kijken, maar ik wel naar buiten.
En Axel...die blijft maar oefenen op dat rusten hahahahaaaaa! Maar goed ook hoor..des te sneller zal het herstel gaan hè! Alleen wél jammer nu dat we met dit mooie weer niet wat verder kunnen gaan wandelen!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 18-03-10

Oei, niet zo leuk, bouwwerken kortbij. Hier achter onze tuin liepen vroeger koeien.. nu is het een verkaveling met 144 (!!) woningen. Als onze achterbuur in de keuken bezig is, zien we bijna bij wijze van spreken wat hij klaarmaakt... pff.. niet leuk, ik had liever dieren in mijnen hof.. ps: wat lees ik op mijn blog.. iemand gaat de moeite doen voor wol...

Gepost door: Annick en Chris | 19-03-10

Het is inderdaad prachtig weer.
Het werd tijd na al die sneeuw.
En na dit berichtje te hebben gelezen beginnen niet alleen de lentekriebels te kriebelen, maar ook de zomerkriebels ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 20-03-10

ja als goed weer is dan kunnen we lekker buiten spelen,
pootje max nu regendthet hier

Gepost door: max | 21-03-10

Spijtig is het weer vandaag wat minder...liefs

Gepost door: Yolanda | 21-03-10

Ik wens jullie een heel fijn weekend

Gepost door: Yolanda | 27-03-10

De commentaren zijn gesloten.