08-04-10

gelukt

Na veel omzwervingen en problemen is het gelukt: ik kan terug posten...  wat skynet uitspookt, ik zou het niet weten, maar feit is dat het me bloed, zweet en tranen heeft gekost om terug hier te zijn...  bij deze ben ik er!

Robin is zijn vakantie goed begonnen: een heel goed rapport, mooi weer...  vrijdagmiddag is hij er jammer genoeg in geslaagd om met zijn fiets een duik te nemen, met zijn knie op het een of ander scherp voorwerp.  Zijn broek, daar was geen schrammetje aan, ik begrijp het nog steeds niet.  Zijn knie, dat was een ander probleem: een stevige jaap en drie hechtingen.  Dagelijkse verzorging nodig (wat hij zich zeer laat welgevallen trouwens), geen zwempartijen tijdens de vakantie (waar hij niet kon mee lachen) en volgende week maandag mogen de draadjes er uit.  Hij zal er wel een litteken aan overhouden denk ik, want hij kan het niet laten om korstjes te verwijderen voor ze vanzelf afvallen (familietrek), maar gelukkig was het maar dat.

Pasen is verder rustig geweest.  Ik had toch nog eitjes verstopt en die zijn met veel plezier en gelach gezocht geweest.  Een mens mag zijn kinderhart niet verliezen é!

Verder hebben we ook veel in de tuin gewerkt, hier en daar wat verfraaid, de eerste groentjes gezaaid, boontjes, erwtjes.  De rabarber is ook al goed vertrokken.  Er zijn ook uitjes geplant, jammer genoeg zullen we dat regelmatig moeten controleren want de katten durven ze nogal eens terug uitkrabben, ze zijn met een mestactieplan bezig: de moestuin, die is heel mooi gespit en gerakeld, die is ideaal als kattenbak...  jaja...

 

09:44 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Héééé.. wat fijn dat het gelukt is...was echt al bang dat het voorgoed om zeep was...maar gelukkig heeft er eindelijk eentje eens het goede knopje omgezet dan! :-)
Die jongens, die worden groot met vallen en opstaan hè...gelukkig houdt ie er niks ernstigers aan over dan een litteken!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 08-04-10

ben blij weer de lezen
en geniet nu van het goede weer

Gepost door: frank | 09-04-10

Ik ben blij voor je dat het terug gelukt is...nog een fijn weekend

Gepost door: Yolanda | 09-04-10

dag Zaza, oei dat was zeker een plaagtselijk probleem want ik hb gene problemen gehad met skynet.
Tja dat heb je met kinderen hé,al vallend worden ze groot ,zeggen ze wel eens.Dat is ook zo in het leven.Gelukkig geen grote gevolgen.
Ik lees dat je in de tuin hebt gewerkt .Dat heb ik de laatste dagen ook gedaan. Uien geplant en sjalotjes,en gezaais ;spinazie,wortelen,rode bieten...en dan nog met de hulp van het jongste kleinkind. 't Zal wel allemaal te dik gezaaid zijn ,maar je kunt toch het plezier van zo'n kind niet afnemen !Morgen ga ik nog een beetje voortdoen:peterselie planten en selder...

Gepost door: magda | 09-04-10

schrammen ook na een val, een maand schrammen verzorgd en de broek was met wassen terug goed.
raar!
geniet maar van je tuin.
groetjes
ludo

Gepost door: ludo | 10-04-10

De commentaren zijn gesloten.