10-05-10

héhé

Al even geleden dat ik nog iets gepost heb.  Het leven gaat dan ook zijn gewone gangetje. 

De één of andere onverlaat heeft de weerknop van 'zomer' naar 'herfst' gezet, maar we mogen niet klagen.  We hebben hier geen gigantische overstromingen, het is wel fris, maar de tuin staat toch wel mooi.

Verder is het rustig.  De patio gaat gestaag vooruit, maar natuurlijk als het allemaal een beetje nu en een beetje dan moet gebeuren, gaat het minder snel dan we wel zouden willen.  Nu staat alles onder dak en in het gedeelte waar de zithoek komt is mijn vriendje nu de vloer aan het leggen.  Een goedkoop vloertje, maar wel heel mooi, niet teer van vuil worden en het toont meteen zooooo netjes! 

De katten mogen veel buiten, zij houden daar wel van, maar telkens er 's avonds vloer geplaatst wordt houden we ze enkele uren binnen.  Tot groot ongenoegen natuurlijk.  Grumpy heeft ontdekt dat ik horendol word van zijn gejammer.  Eerst klinkt het nog zachtjes, in de keuken, dan wat harder en als dat geen effect heeft komt hij bovenop mijn schoot staan, met zijn gezicht vlak voor het mijne en brult hij nog eens.

Hihi, meestal eindigt het met een zwarte kat die op mijn borst ligt te spinnen.  't Is zo'n schatje!  Als we dan gaan slapen, dan mag hij samen met de anderen naar buiten.  Dan zou je ze moeten zien sprinten!  Maar 's morgens sprinten ze al even snel weer naar binnen, naar de zachte zetels.

Onze zwerver, Garfield, komt ook nog steeds langs.  De sukkelaar is zo mager.  Ik geef hem dus uitgebreid eten, maar toch is hij half wild, dus strelen mag, maar daar stopt het dan ook bij.  Ah, wie weet krijgt hij meer vertrouwen en kan hij ons vervoegen...

13:55 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

B E D A N K T voor de wensen voor onze 24e huwelijksverjaardag.. jaja, we hebben al een fles bubbels geopend... en we proosten op ieders gezondheid.

Gepost door: Annick en Chris | 10-05-10

Hi

Genoeg kattenfun hè, 't zijn toch wonderrare wezens.Ben zelf ook momenteel wat minder bloggerig, kost zoveel tijd hè.

Liefs, Danique

Gepost door: Danique | 10-05-10

Als jongeman heb ik eens een wilde kat vrij tam gekregen. Strelen mocht en ze vergezelde mij op mijn tochten in de natuur. Maar opgetild worden wou ze niet en trachten ons huis binnen te komen heeft ze nooit gedaan.

Gepost door: Rudi | 10-05-10

Hahahaa! Zie het voor me...jij neus aan neus met Grumpy de jammerkat! hahahaha! Het blijven vreemde wezens voor mij hoor...honden begrijp ik beter. Hoewel...Axel wat minder dan ik Lennox deed...maar Axel is dan ook van Tienen hè...ik begrijp dat Vlaams-Brabants niet! hahahahahahhaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 10-05-10

Ik vind het maar frisjes...heb beits gekocht om mijn tuinhuis een nieuw tintje te geven, maar vind het te frisjes...dinsdag groetjes

Gepost door: Yolanda | 11-05-10

stilletjes genoeg aan de hand om het stilletjes te laten zijn op het net.
groetjes
ludo

Gepost door: ludo | 12-05-10

Wie weet vindt Garfield jullie echt leuk en komt hij jullie nog vergezellen ;-)

Grtjs

en, van mij mag het weer zomer worden hoor :)

Gepost door: Fairytalegirl | 12-05-10

hallo zaza, ja zomeren wil het nog steeds niet ,maar in een beschut hoekje kun je nu toch al buiten zitten.
O hier is het precies omgekeerd. Vlekje ,de poes van onze buurtjes,is nu defintief bij ons ,maar met moeite wil ze buiten en al helemaal niet 's nachts!!Ze ligt dan het liefst dicht bij mij of bij opa.
Buurvrouw komt haar hier nu goedendag zeggen. Toch vreemd dat een poes van 12 jaar zijn huis verlaat om bij de buren te komen wonen en allemaal omdat ze een jong poesje erbij hebben genomen!Ik moet erbij zeggen dat we Vlekje altijd eten hebben gegeven vanaf ze klein was toen de buren op reis gingen.Dus ze kent ons ook al héél lang.

Gepost door: magda | 17-05-10

Ik kom je een fijne zondag wensen
en geniet van het zonnetje
Ik ga mijn tuinhuis een nieuw
kleurtje geven

Gepost door: Yolanda | 23-05-10

Liefs van een drukke ikke.

Gepost door: Danique | 01-06-10

Ik wens je nog een heel fijne laatavond

Gepost door: Yolanda | 08-06-10

De commentaren zijn gesloten.