10-05-10

héhé

Al even geleden dat ik nog iets gepost heb.  Het leven gaat dan ook zijn gewone gangetje. 

De één of andere onverlaat heeft de weerknop van 'zomer' naar 'herfst' gezet, maar we mogen niet klagen.  We hebben hier geen gigantische overstromingen, het is wel fris, maar de tuin staat toch wel mooi.

Verder is het rustig.  De patio gaat gestaag vooruit, maar natuurlijk als het allemaal een beetje nu en een beetje dan moet gebeuren, gaat het minder snel dan we wel zouden willen.  Nu staat alles onder dak en in het gedeelte waar de zithoek komt is mijn vriendje nu de vloer aan het leggen.  Een goedkoop vloertje, maar wel heel mooi, niet teer van vuil worden en het toont meteen zooooo netjes! 

De katten mogen veel buiten, zij houden daar wel van, maar telkens er 's avonds vloer geplaatst wordt houden we ze enkele uren binnen.  Tot groot ongenoegen natuurlijk.  Grumpy heeft ontdekt dat ik horendol word van zijn gejammer.  Eerst klinkt het nog zachtjes, in de keuken, dan wat harder en als dat geen effect heeft komt hij bovenop mijn schoot staan, met zijn gezicht vlak voor het mijne en brult hij nog eens.

Hihi, meestal eindigt het met een zwarte kat die op mijn borst ligt te spinnen.  't Is zo'n schatje!  Als we dan gaan slapen, dan mag hij samen met de anderen naar buiten.  Dan zou je ze moeten zien sprinten!  Maar 's morgens sprinten ze al even snel weer naar binnen, naar de zachte zetels.

Onze zwerver, Garfield, komt ook nog steeds langs.  De sukkelaar is zo mager.  Ik geef hem dus uitgebreid eten, maar toch is hij half wild, dus strelen mag, maar daar stopt het dan ook bij.  Ah, wie weet krijgt hij meer vertrouwen en kan hij ons vervoegen...

13:55 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |