09-06-10

ik ben er nog...

lieve bloggertjes,

ik ben er nog, ben even uit blogland geweest, maar ik heb jullie allemaal gehoord en gelezen.

Voor de lieve studenten die nu zitten te zwoegen op dikke cursussen: veel succes, ik voel met jullie mee, blijkbaar zijn de weergoden jullie ook redelijk goed gezind, want de temperaturen zijn momenteel 'studeerbaar'.  Ik wens jullie allemaal schitterende resultaten, geen tweede zittijd, een schitterende vakantie nadien en vooral veel moed om er door te raken!

Wat mezelf betreft, de tijd gaat te snel.  We zijn naar Beverwijk geweest, vlak naast Amsterdam om twee plafonniers te halen.  Ze waren niet te krijgen in België, maar we vonden het toch de moeite om de afstand te doen.  Ik wil jullie dan ook tonen wat we gekozen hebben:

 

 

eetplaats

deze hangt boven de eetplaats

salon

en deze boven de zithoek

We moesten ze zelf in elkaar steken, wat inhield dat de ronde opgehangen wordt, en dat je alle beugeltjes en kristallen zelf moet ophangen.  Dat is een heel werk, maar het resultaat mag er dan ook wezen natuurlijk...  je kan ze laten branden met honderden blauwe led-lampjes en ook met hallogeentjes.  Wij zijn er in ieder geval wild van!

CIMG2137

Onze zwerver, Garfield gedoopt, blijft ook rond ons huis rondhangen.  Onze poezen doen er niet veel aan, behalve eens ruiken, zo lang ze zelf eten krijgen, kan het blijkbaar geen kwaad.  Malou zou wel eens lelijk doen er tegen, maar ocharme het beest, van mij mag hij gerust blijven.  Volgens mij heeft hij ons toch al voor een stuk geadopteerd.  Als we hem roepen komt hij al aangelopen.  Telkens vertelt hij ook een heel verhaal.  Miauw miauw miauw.  Nu nog een tolk vinden.

Mijn pa is ook opnieuw geopereerd.  Deze keer was het wel een kleine ingreep.  Ze moesten ergens iets toebranden in zijn hart, maar de dag nadien was hij gelukkig wel al thuis.  Nu voelt hij zich als herboren...  en we zijn met z'n allen blij...

Op het werk zijn we ook druk druk bezig.  De nieuwe brochure is vanaf maandagavond beschikbaar, dus moet de website ook opgezet worden. Er gaat ongeloofelijk veel tijd in om dat te doen...

Maar bij deze zijn we terug in blogland.

12:22 Gepost door zaza in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Een kleine ingreep... maar gefoefel in iemands hart..oefjes...ik denk dat jullie allemaal heel erg opgelucht zijn dat het toch allemaal is goed gegaan weer! En dat ie zich als herboren voelt is fantastisch hè...niet voor niks geweest dan!
Die lampen zijn niet echt mijn smaak, maar ze zijn wel erg apart! En tjonge...Beverwijk is voor mij al niet naast de deur...jullie wisten wel wat je wilde hebben hè..als je er zó'n eind voor ging rijden! :-) Was het op die Zwarte Markt daar? Vroeger gingen we daar nog wel eens heen met z'n allen, maakten we er een dagje van, mijn moeder was gek van rommelmarkten...maar ik geloof dat de grote rommelmarkt er niet meer is hè..alleen nog maar gewone markt dacht ik.
Mijn zus haar rode kat heet ook Garfield...het beestje wordt oud, is al 15! Ik denk dat die zwerver het wel naar zijn zin heeft bij jullie...kan ie zijn verhalen tenminste aan iemand kwijt hè! hahahahah!
Fijn je weer eens te lezen meid!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 09-06-10

Hé Zazatje, het lijkt wel samen uit, samen thuis. Ik ben ook juist terug begonnen met mijn blog. Een beetje wild misschien, maar ja, we mogen al eens lachen hé.

Gepost door: Gidsjoris | 09-06-10

prachtig die verlichting.. moesten jullie ze ooit beu zijn.. (maar dat zal wel niet zeker.. wheee).. ik weet altijd een kandidaat... en gelukkig is je vader weer in orde.. Garfield is ook een schone, ik zie graag een rosse poes.. en zoals hij daar zit te kijken, 't ziet er ne verstandigen uit..

Gepost door: Annick en Chris | 09-06-10

Welkom terug!
En bedankt voor het medeleven met de studenten ;-)
We hebben het nodig.
& ben blij om te lezen dat alles goed is afgelopen met het hart van je papa :)

Grtjs!

Gepost door: Fairytalegirl | 10-06-10

Prachtige lampen! Je was in de buurt!
En ja het studeren is te doen! Gelukkig geen 30 graden.
x

Gepost door: Danique | 11-06-10

ps.. mijn ventje vind jullie verlichting ook mooi.. ik moest het hem toch een tonen, hé..

Gepost door: Annick en Chris | 12-06-10

De commentaren zijn gesloten.