12-06-10

speelgoed voor katten

Deze week waren we eens naar een dierenspeciaalzaak geweest, om eens rond te kijken en om wat visvoer te halen.

Daar was ik ook een speelgoedje voor de katten tegengekomen: een stok met daaraan een elastiek met een belletje en een speelgoedmuis.  De katten zijn er wild van en de oude was versleten...

Op de verpakking stond dat het geen speelgoed was om de kat alleen te laten mee spelen, wegens verstikkingsgevaar voor de kat.  Wij deden er nogal lacherig over, precies of onze katten zijn zo dom.

Wel, zo dom zijn ze dus niet, deze morgen heb ik de stok gevonden.  De elastiek, met het belletje en de muis zijn spoorloos.  De een of andere onverlaat is er dus in geslaagd om het geheel uit elkaar te halen...  jammer genoeg heeft hij geen teken nagelaten, dus ik weet niet wie van de vijf het gedaan heeft...

De enige die onschuldig pleit is Garfield.  Die komt maar nu en dan en spelen, dat kent hij duidelijk niet...

 

 

09:55 Gepost door zaza in katten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Katten zijn zo vermakelijk, ze spelen met alles en zijn niet te stoppen, leuk hè. En dat zijn woorden van een hondenmens haha.

Gepost door: Danique | 14-06-10

Nog een geluk... dat er geen één dood lag...maar dan was wél duidelijk geweest wie het gedaan had! hihihi! Axel is ook gek op die speelgoedbontmuisjes van de katten van m'n zus...één keer waren we daar geweest en de volgende dag keek z'n drol me echt aan met van die kraaloogjes...!!! whahahahahahhhaaaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 14-06-10

De commentaren zijn gesloten.