28-10-10

goedemiddag

Goedemiddag iedereen.  Nu had ik al een hele tijd geen zin en geen tijd meer om tekstjes te pennen en te versturen, dus dacht ik dat iedereen me zo langzamerhand wel al weer vergeten was...  blijkt nu dat je kan zien hoeveel mensen er de blog kwamen bezoeken de laatste maand...  amai, meer dan 300, hewel mensen, dat raakt me nu!  Zo lief dat jullie toch komen kijken, ondanks het feit dat ik hier lui geweest ben!!

Wel dan, alles is nog steeds dik in orde.  Er is het weekend geweest van buren bij kunstenaars.  Schitterend weekend, 15 (amateur) kunstenaars onder één dak.  Volk dat we gezien hebben, niet te doen.  De locatie was dan ook schitterend: 't Muzenestje in Roeselare. 

Ondertussen is de winter stilletjesaan aan het binnensluipen.  Gisteren heb ik de planten die vorstgevoelig zijn reeds onderdak gegeven in het tuinhuisje.  Daar kunnen ze normaal gezien de winter overleven, als geen enkele onverlaat de deur openlaat natuurlijk! 

De poezen zijn nu natuurlijk wel iets minder af.  Tijdens de zomermaanden staat het tuinhuis open, dan kunnen ze daar slapen, hun kussen ligt daar voor het raam, maar nu ligt hun kussen in de patio.  Daar is het wel regen en windvrij, maar toch is het er waarschijlijk iets frisser dan in het tuinhuis.  Maar de verwende nesten mogen natuurlijk ook wel binnen slapen, daar kan niks tegenop!

Tot een volgende!

16:07 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

HA EINDELIJK!!! En..was je geschrokken van alle veranderingen op de blogs? ik denk het niet want je schrijft er niks over!
Ja..ik was wel zo af en toe eens komen kijken...maar dacht dat je, net als zovelen, na die migratie van de blogs er vanonder gepeerd zou zijn...gelukkig dat je dat niet deed...veel gezelliger als er nog wat actieve bloggers blijven..de invasie van alle schoolklassenblogs is aan mij niet zo besteed! hahahahahhaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 28-10-10

Fijn dat je weer teken van leven geeft,ik was af en toe eens komen piepen maar zag steeds hetzelfde postje staan.Ga je er weer tegenaan? Welkom!

Gepost door: magda | 28-10-10

Ja Zaza, en ik was één van die 300 :-) Jou vergeten? Nooit!

Het wordt inderdaad 'spruitjesweer' :-)

Geniet van Halloween!

Liefs

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 29-10-10

De commentaren zijn gesloten.