29-10-10

spannend

Vandaag wordt De Spil versierd...  volgende week is het al vakantie (en ze zijn nog maar net begonnen met school!) en dan hebben we hier, naar jaarlijkse traditie 'Twinkelweek'.  Een week voor en door jongeren...

Nu gaan we hier met z'n allen affiches rondhangen, er worden pinata's rondgehangen, alles verandert in een sterretjesland...  benieuwd wat de jeugdige kijkertjes er van gaan vinden!

Wat ook spannend is, is dat overmorgen de jaarbeurs in Roeselare start.  De 58e editie reeds.  Op zich niet zo opzienbarend, ware niet dat er drie standen te vinden zijn van 'Oog voor Kunst'.  Wie is hier te vinden...  een beeldhouwer, een juwelenontwerpster, iemand die kleifiguren maakt, en ook iemand die beren ontwerpt en maakt...  juist ja, ondergetekende is ook van de partij. 

En het begint te komen, het vroeg wakker worden, het niet in slaap raken, het denken of alles wel goed gaat zijn,... de zenuwen kruipen door het bloed...  het wordt spannend! 

De beurs is open van 31 oktober tot en met 11 november...  ik hou jullie op de hoogte!  Duimen maar...

09:21 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

28-10-10

goedemiddag

Goedemiddag iedereen.  Nu had ik al een hele tijd geen zin en geen tijd meer om tekstjes te pennen en te versturen, dus dacht ik dat iedereen me zo langzamerhand wel al weer vergeten was...  blijkt nu dat je kan zien hoeveel mensen er de blog kwamen bezoeken de laatste maand...  amai, meer dan 300, hewel mensen, dat raakt me nu!  Zo lief dat jullie toch komen kijken, ondanks het feit dat ik hier lui geweest ben!!

Wel dan, alles is nog steeds dik in orde.  Er is het weekend geweest van buren bij kunstenaars.  Schitterend weekend, 15 (amateur) kunstenaars onder één dak.  Volk dat we gezien hebben, niet te doen.  De locatie was dan ook schitterend: 't Muzenestje in Roeselare. 

Ondertussen is de winter stilletjesaan aan het binnensluipen.  Gisteren heb ik de planten die vorstgevoelig zijn reeds onderdak gegeven in het tuinhuisje.  Daar kunnen ze normaal gezien de winter overleven, als geen enkele onverlaat de deur openlaat natuurlijk! 

De poezen zijn nu natuurlijk wel iets minder af.  Tijdens de zomermaanden staat het tuinhuis open, dan kunnen ze daar slapen, hun kussen ligt daar voor het raam, maar nu ligt hun kussen in de patio.  Daar is het wel regen en windvrij, maar toch is het er waarschijlijk iets frisser dan in het tuinhuis.  Maar de verwende nesten mogen natuurlijk ook wel binnen slapen, daar kan niks tegenop!

Tot een volgende!

16:07 Gepost door zaza in dag-boek | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |