22-11-10

herman...

Zaterdag zijn we naar de voorstelling van Herman Van Veen geweest.  Die man staat er, een artiest die al jaren op de planken staat, die al geacteerd heeft, die zingt...

Als je hem zag, zag hij er broos uit, breekbaar, een ouder iemand die duidelijk al een leven achter zich heeft.  Die ook van plan is om nog een leven voor zich te hebben...  Dan begint hij te zingen en voor te dragen, en dan weet je: die man staat er nog.  Schitterend, hij bespeelt het publiek, zingt, danst. 

Daar heb je dan natuurlijk ook bedenkingen bij: ga ik er ook nog zo goed uitzien op die leeftijd?  En ga ik ook nog zo'n goede conditie hebben? 

Maar we hebben genoten, mijn vriendje en ik, soms had het iets spontaner gemogen, maar het was een show die af was, zeker weten!

Gisteren zijn we bij vrienden gaan eten.  Lekker gegeten, een gezellig samen zijn.  Zoals dat moet met vrienden, gezelligheid troef. 

De tijd gaat tegenwoordig veel te snel.  Komt dat door ouder worden, of komt dat omdat we te veel willen?  Soms wens je dat je eens een paar dagen thuis zou kunnen zitten, maar dan ben je thuis en heb je toch geen tijd om te doen wat je wil...

Ah ja, we zijn al aan het plannen om de tuin wat aan te passen.  Volgend jaar gaan we een vijver aanleggen.  Natuurlijk moeten we dat allemaal eens goed uitmeten en bekijken, want dat is niet iets wat je dan zomaar verlegt of terug wegneemt natuurlijk.  Er zijn al wat dwerghosta's voorradig, de schoenlappersplant mag ook dichterbij, die komen niet zo hoog en dat moet wel, zodat we de vijver steeds goed kunnen bekijken... 

Voor de mensen die nog potplanten buiten staan hebben, de weersvoorspellers zijn het allemaal eens met elkaar: nog enkele dagen temperaturen boven 0, vanaf woensdag gaan ze zakken, er komt vorst, kans op een sneeuwbui (ook in Vlaanderen!)...  kortom: Koning Winter is in aantocht en verwittigde mensen zijn er veel waard!!!

10:26 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

De tijd vliegt inderdaad...maar hoe het komt..??
Leuke uitjes heb je gehad...Herman van Veen is een virtuoos...en die blijft maar gaan hè!
En ja..zag het ook..de winter komt eraan...eigenlijk moest ik de tuin nog een beetje winterklaar maken...misschien vanmiddag dan maar...nu schijnt de zon nog! :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 22-11-10

Ook mijn zoon en vrouw zagen Herman Van Veen en ze hebben achteraf nog even met hem gepraat. Rasartiest ,maar ze vonden hem ook fel verouderd. Tja de tijd blijft ook voor hem niet stilstaan hé!!

Hoho grootse plannen voor jullie tuin.Dat wordt de hele winter uitpluizen hoe je die aanpassingen het best kunt doen en zonder al te veel kosten. Maar van plannen maken kun je ook al genieten vind ik. Dus doen maar.

Gepost door: magda | 22-11-10

De winter.. brr en ik heb nu al zo koud.
Ik ga dit jaar opnieuw af zien!
En de tijd gaat inderdaad snel. Laten we genieten van elke dag, nee? ;-)

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 24-11-10

Ik vind de tijd ook snel gaan en dat is toch echt nog niet de leeftijd hè haha.

Gepost door: danique | 26-11-10

De commentaren zijn gesloten.