09-12-10

even wat warmer...

Het is even wat warmer.  Deze morgen lag er een flinke laag ijzel op de baan, maar ondertussen is alles gesmolten en is het eigenlijk best fijn buiten.  Bij ons in vlaanderen toch.  Als ik er de kranten op na sla, zie ik dat overal rond ons mensen vast staan door hevige sneeuwval en door ijzel...

Zelf ben ik heel tevreden dat het wat warmer is.  Niet dat ik de koude erg vind op mijn fiets, maar de gladde wegen maken het niet bepaald zeer aangenaam.  Aan de andere kant, hoe kouder en hoe gladder, hoe voorzichtiger iedereen is op weg!

De salontijgers hebben een nieuwe krabpaal gekregen.  Gisteren is ze aangekomen in een gigantische doos.  Robin en Stijn hebben ze met heel veel plezier in elkaar gestoken.  Eén keer heb ik me gemoeid, en toen liep het natuurlijk mis Schamen, vrouwen en techniek, blijkbaar ben ik er ook bij... 

De katten vinden de krabpaal super.  Ze liggen er uitgebreid op te slapen, ze kruipen in het huisje...  er hangen ook twee speelgoedmuisjes aan...  die vinden ze wel leuk om te pakken.  Ik begrijp hoe de muizen in het tuinhuis kunnen wonen.  Waarom zouden mijn salontijgers in godsnaam moeite doen om een echte muis te vangen als ze maar gewoon hun klauwtjes moeten uitslaan om een pluche muisje te vangen... 

Hahaha, enkelen hadden fijntjes opgemerkt dat ze geen muizen verwachten bij zo'n bende salontijgers... wees gerust, ik had dat ook niet verwacht!

14:25 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hier scheen vandaag eindelijk het zonnetje weer eens...dié had ik wel gemist hoor!
En dat de stoepen weer wat begaanbaarder worden..én de wegen is zeker fijn ja!

Die katten hebben de hemel op aarde...maar een lekker vers echt muisje zal toch ook wel niet te versmaden zijn zeker??? :-)))
Tja...het is écht zo...hier is het gewoon je namen op de kaarten schrijven en klaar...ik vind het wel heel leuk om dan eens een kaartje te krijgen (uit B) met zo'n heel verhaal erop hoor...doe dat dan ook terug, maar ben wel blij dat m'n hele familie en alle vrienden hier in NL dat niet gewend zijn...ik zou een hele week schrijfwerk hebben hahahaha!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 09-12-10

Ik denk dat veel fietsers blij zijn dat de wegen er ijsvrij bij liggen.Hier waren het spiegels.Die poezen hebben groot gelijk dat ze niet op muizen in je tuinhuis jagen.
Ten eerste is het zeker niet gezond voor poezen en ten tweede kunnen ze zonder inspanning naar hartelust spelen met muizen.

Gepost door: magda | 09-12-10

Jouw katten moeten welhaast zich in de hemel wagen....

Gepost door: danique | 10-12-10

De commentaren zijn gesloten.