16-12-10

kerst, en kaartjes en zo...

Nog een week en het is al weer zo ver: kerstdag komt er aan...

Dan moeten natuurlijk kaartjes gepend worden, ze moeten verstuurd worden...  enkele weken terug had ik al kaartjes gemaakt, ik doe dat wel graag.  Niet genoeg, zo bleek gisteren, maar geen nood, in de kast lagen nog wat reservekaartjes, restantjes van vorige jaren, maar zeker niet minder mooi!

Wat was het volgende probleem... juist, iedereen kan het wel al raden!  Postzegels, zo broodnodig als men iets per post wil versturen.  Natuurlijk had ik daar niet aan gedacht.  Nu ben ik niet wild van postkantoren.  Pas op: die mensen doen hun best, ze hebben ook maar twee handen en één hoofd, dus ze kunnen ook maar verder doen.  Jammer genoeg is mijn geduld niet groot waar het postzegels betreft.  Dus heb ik ze nu net via internet besteld.  Blijkbaar liggen ze daags nadien in de bus... als dat niet makkelijk is!

Hopelijk hebben al die lieve mensen aan wie ik een kaartje stuur nu nog even geduld, ze komen, echt waar!

Verleden week hebben we ook onze kerstboom van de zolder gehaald.  We hebben hem opengeplooid (het is geen 'echte'), lichtjes ingehangen, rode ballen, witte boa's.  Een zeer fraai gezicht.  Onder aan zijn voet hebben we een sneeuwtapijt gelegd, met cadeautjes erop. 

Wie ook onder de indruk waren, waren de katten.  Eerst zag ik ze voorzichtig in een wijde boog rond de boom lopen.  Malou probeerde eens als de strikjes wel goed vastzaten, Grumpy probeerd of hij in de boom kon klimmen.  Waarbij hij plots iemand hoorde brullen...  Guust, die altijd de rust zelve is, vonde de ballen bijzonder mooi en leuk.  Gisteren zat hij rustig met zijn poot te vissen, om een bal los te krijgen.  Ik heb er al gevonden, her en der verspreid in de living.  Het afbreken gaat duidelijk sneller gaan dan het opzetten! Lachen

14:15 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Haha...die witte boa's zullen ook nog voor wat kattenvermaak gaan zorgen vrees ik hahahaha! Dat heb je met katten eerder dan met honden hè...als pup heeft Axel één keer een loshangend puntje van een slinger te pakken gekregen en zo bijna de hele boom omgetrokken hahaha maar dat was jeugdige ondeugendheid...de jaren daarna heeft ie helemaal niks meer met die boom gehad...ook zijn poot er niet tegenop getild hoor hahahaa! Alleen wil ie er nog wel eens onderdoor proberen te lopen...wat ik niet goed vind want daar is dat beest veel te groot voor...en dan zie je die boom zo staan te zwaaien..en vallen de naalden er sneller uit hahahahaa!
Liefs!

Gepost door: mizzD herself | 16-12-10

Axel rustig??? hmm...ook niet altijd hoor..maar vaak toch wel...en lief is ie zéker...maar dát zullen die katten van jou vast niet van hem hoeven te leren..! :-)))

Gepost door: mizzD | 16-12-10

volgend jaar onbreekbare bollen hangen .Koop die achter Kerst dan zijn ze veel goedkoper! Hier verwaardigt poes zich niet eens om naar de boom te kijken.Het is ook een namaak,die echte ,dat was echt niet meer te doen,de naalden lagen overal en toen we parket legden ipv tapijt hebben we meteen een namaak boom gekocht.Geen problemen meer met naalden .

Gepost door: magda | 18-12-10

ik denk over kaartjes met paaseieren, dan zijn ze miscchien op tijd.
elk jaar hetzelfde.
altijd een reden , al dazn niet met heirkracht.
groeten
ludo

Gepost door: ludo | 19-12-10

Postkantoren zijn meestal niet zo leuk om naar toe te gaan inderdaad..

En hopelijk overleeft jullie kerstboom de katten ;-)


Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 21-12-10

De commentaren zijn gesloten.