17-02-11

veranderingen

Vandaag zijn we al de 17de februari.  Nieuwjaar is nog maar net voorbij, of we zijn al bijna lente.  Het weer is vandaag super!  Deze morgen waren dikke handschoenen nodig, maar over de middag was het zalig vertoeven in het zonnetje.  We zouden er zowaar lentekriebels van krijgen...

Mijn blogje is even verwaarloosd geweest, zoals de laatste maanden nog wel eens gebeurd is.  Maar geen zorgen: we zijn er nog.  We hebben momenteel echter grote investeringsplannen en dan moet je toch veel mensen laten langskomen, naar de voorstellen luisteren, beslissingen nemen...

Neem nu zonnepanelen.  Van een vriendelijke collega had ik al gehoord dat er monochristalijne, polychristalijne en amorfe zijn.  So far, so good, tot al die mensen langskomen, hetzelfde verhaal vertellen, zelfs nog uitleggen wat de verschillen zijn, maar dan komt de kat op de koord: van al die soorten panelen heb je ook nog telkens tientallen verschillende merken.  Resultaat: een bos waar je geen bomen meer doorziet...  dus nu moeten de offertes uitgeplozen worden, we moeten vergelijken, we moeten zien wie welke garanties geeft.  Ik kan het jullie verzekeren lieve mensen, het is een dikke boterham!

Ondertussen heb je natuurlijk heel wat minder blog-tijd, want je moet dossierkes bestuderen... gelukkig krijg ik ook hier hulp van mijn collega!

In de tuin staan al sneeuwklokjes, crocusjes, de eerste narcisjes bekennen voorzicht kleur.  Toch zalig hé, dat voorjaar!  De aarde die stilletjesaan ontwaakt.  Zalig!

14:03 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Ahaaa...je was er weer eens! :-) Drukdrukdruk dus? tja...dat soort dingen, dat is inderdaad een stevige investering en dan moet je zéker niet over één nacht ijs gaan hoor! Goed vergelijken is inderdaad de boodschap, maar door alle verschillen en dan nog eens verschillende bonussen en garanties...dat maakt het allemaal hartstikke ingewikkeld om te vergelijken hè..ik heb dat met gsm's altijd...geen flauw idee meer waar je dáár nou het beste en goedkoopste mee uit bent hoor..niet te doen om dat te vergelijken! Nu zijn daar wel internetsites voor, die dat dan allemaal voor je op een rijtje zet...misschien is dat er ook wel voor zonnepanelen? :-)
Btw...van harte gefeliciteerd met je moeder hè! :-)
Liefs!

Gepost door: mizzD | 17-02-11

Oei drukke tijden en natuurlijk moet alles nagegaan worden want zo'n investeringen kosten geld en dat geef je liefst niet zo maar uit.Ik wens je in elk geval succes en ddan toon je het osn wel een keertje hé!!
In de tuin zie ik ook overal al lentebodes tevoorshcijn komen,nu nog een beetje wachten op warmer weer.

Gepost door: magda | 17-02-11

Hé lieve Zaza
Alle respect dat je er niet veel bent hoor, zolang je soms maar wat plaatst en ff komt piepen hè.

Liefs

Gepost door: danique | 18-02-11

Hallokes, langs de blog van mizzd verneem ik dat je jarig bent. Ik kom je met deze dn ook een HééL GELUKKIGE VERJAARDAG TOE WENSEN; Geniet van je dag.....grtjs. van anny

Gepost door: anny | 19-02-11

Ahaaa...ik wílde het nog gokken...omdat je vorig jaar schreef dat je nog net op tram drie zat hahahaha! Maar 40...ja ja, dan begint het leven pas hoor! ( én de kwaaltjes, maar daar wilde ik het liever niet over hebben hahahahaa!)
Maak er een hele mooie dag van hè met al die je lief zijn!
xxx

Gepost door: mizzD | 19-02-11

Die Mizzd hé wat een geheugen heeft ze toch. Dus kom ik je via haar je van harte feliciteren met je 40 ste verjaardag! Brouw er maar een feestje rond want 40 is toch een scharnierleeftijd.Ik zag het bij mijn dochter verleden jaar.Die hebben er een heuse fuif van gemaakt.Liefs.

Gepost door: magda | 19-02-11

Kus

Gepost door: danique | 27-02-11

Ooh, bijna lente!
en dan is het eindelijk zomer :)

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 27-02-11

De commentaren zijn gesloten.