01-03-11

kabbel kabbel kabbel

Het leven gaat zijn gewone gangetje.  De zon probeert door de wolken te priemen en moest ik kunnen, ik zou helpen duwen, dat die grijze, grauwe wolken eens verdwijnen voor een hele tijd!

We zijn in afwachting van de nieuwe poort, normaal gezien komen ze volgende week, of de week erna, we zijn echt in 'blijde verwachting" hihi.  De garage is al opgeruimd.  Samen met Robin en Stijn heb ik er eens mijn schouders onder gezet en het moet gezegd, ze is ongeloofelijk net en opgeruimd nu!  De fietsen hebben weer plaats, we moeten niet de ene fiets verplaatsen om aan de andere te kunnen.  Nu nog de poort en we kunnen weg voor een eind!

Voor de zonnepanelen is het nog even afwachten.  We hebben al bijna alle offertes binnen, maar nu blijkt dat één van onze buren ook op zoek is naar panelen.  Dus hopen we dat we een fikse korting kunnen binnenrijven op die manier, maar dat wordt nog even afwachten...  duimen maar!

De tuin is ook stilletjesaan aan het wakker komen.  De eerste zonnestralen lokken de eerste narcisjes uit hun bolletjes.  Na de sneeuwklokjes en de crocusjes bekent ook de forsithya kleur.  Zo fijn, de eerste lente-dagen.  En ze hebben mij wijsgemaakt dat het de volgende dagen heel de dag zo mooi zonnig zal zijn...  zalig!

Dan kan ik eindelijk eens de auto wassen.  Er ligt tonnen stof en viezigheid op, als hij een beetje droogt geeft ie zelfs de indruk van roze te zijn!  Roze!  Ik die zo trots ben om mijn mooie RODE autootje!  Maar morgen zal het weer blinken in zijn velletje, zeker weten!

De katten hebben ook lente-kriebels.  Ze stuiven 's morgens de tuin in, om op elkaar te jagen en om achter verdroogde takjes en blaadjes te springen.  Als ze terug binnen komen moeten ze ook nog wat energie kwijt en dat levert soms leuke taferelen op.  Op youtube staat een leuk filmpje 'crazy cats', voor de mensen die denken dat al die fragmentjes in scène gezet zijn, ze bestaan, echt waar!

14:07 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Het was die galblaasoperatie hè...die stond nog op de rol sinds ik die aanval had vorig jaar op vakantie! Het gaat al steeds beter hoor...maar ik moet wel rustigjes aandoen en dat is lastig..heb vriendlief weer naar zijn werk gestuurd gisteren, want die kan zich zo zichtbaar vervelen..daar werd ik nog moeier van hahahahahaa! Alleen Axel uitlaten...dat doe ik nog niet, daar komt ie wel voor naar huis. En met dat grijze weer zat ik daar niet zo mee...maar nu het inderdaad misschien mooier weer gaat worden...oei oei oei...dat wordt nagelbijten...misschien dan tóch maar eventjes...??? hahahah!
Liefs!

Gepost door: mizzD | 01-03-11

Maar had jij de conventionele operatie ( met zo'n grote snee onder je ribbenboog) of net als ik een laparascopie..met vier kleine gaatjes? Ik vind het eigenlijk wel meevallen hoor...maar ja..ik slik nog drie sterke pijnstillers per dag, dus dan voel je niet zo heel veel hè hahahahaa!
Het was nog een gedoe in dat ziekenhuis hoor...dat moet ik nog eens schrijven van de week...heb 2x op de operatietafel gelegen door een foutje...maar gelukkig liep alles toch goed af! :-)

Gepost door: mizzD | 01-03-11

Haha..misschien moest er bij jou meer gas in geblazen worden...mijn buik is al dik van zichzelf haha! En grijze haren..??? eentje meer of minder zou bij mij niet opvallen hè! hahahahahaha!

Gepost door: mizzD | 01-03-11

haha, wat een leuk filmpje!
Wedden dat ik ook zo rondloop als een "crazy cat" als ze lente daar eindelijk is? :D

Grtjs!

Gepost door: Fairytale Girl | 02-03-11

Het was lente achtig vandaag ,al was het nog wel een beetje koud en zeker in de schaduw. Dus er kon buiten gewerkt worden. Ik heb dit ook gedaan en jij?
Ja jij maar hopen dat al die werken bij jullie maar vlot verlopen,ik hoop het voor jou hoor.Want dat zijn toch allemaal werken die veel geld kosten en dan wil je wel dat het goed verloopt.

Gepost door: magda | 02-03-11

De commentaren zijn gesloten.