18-06-13

zwoel

Vandaag is het zwoel...  als we buiten komen drukt de hitte op ons.  Maar we willen niet klagen, nee hoor, eindelijk een beetje zomer...  het is wel welkom!

Gisteravond hebben we genoten van het terras.  Wij lekker lui in een zetel.  We hebben nieuwe zetels gekocht en ze zitten echt heerlijk!!! Zelfs zonder kussen is het zalig vertoeven.  Ondertussen hebben we het kabbelen van de vijver op de achtergrond, de katten lagen lekker lui op het terras, wel her en der verspreid, maar heel lang en lui...

In de Spil zijn we al weer volop met het volgende seizoen bezig.  De abonnementen kunnen nu online gereserveerd worden en dat betekent voor ons toch ietwat vroeger vakantie...  yeaha!  Niet dat we langer sluiten, maar we kunnen nu wel de uurtjes nemen waarvoor we het hele seizoen hard gewerkt hebben.  

Volgende week maandag krijgen we ook een extra dagje verlof... in Roeselare zijn het batjes...  en we zien dat zitten!

Robin zit volop in de examens.  Het een gaat al beter dan het ander en soms raakt hij de moed een beetje kwijt.  Vooral als hij 's avonds moe wordt, dan begint hij te twijfelen of het allemaal wel gaat lukken.  Nu ben ik er redelijk zeker van dat hij het wel schitterend gaat doen, maar zoals bij elke moeder slaat bij mij ook soms wat twijfel toe.  Ik probeer om de druk niet te hoog te leggen, ik probeer om hem wat moed in te spreken, maar vroeger lag dat bij mij ietwat anders.  Hij wil echt de eerste zijn en dat is soms toch wel lastig!

Maar nog een week en het is gedaan, dan kunnen we aan vakantie denken...  dan mogen Robin zijn blokjes er af en dan mogen we rusten...  zalig!!!

17:23 Gepost door zaza in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Heel erg plezierig om uw vorig postje te lezen! Als ik hier zo lees, dan zit Robin wel met de juiste spirit en zal het hem wel lukken!
Groetjes,
Joris

Gepost door: Gidsjoris | 18-06-13

Voor Axel is het nu echt wel een beetje té warm..hij wil nauwelijks naar buiten. Alleen naar leuke interessante plekken krijg ik 'm nog mee..dus hij had vanmiddag geluk dat ik voor een boodschapje in de buurt van het Eiland van Brienenoord moest zijn hehe!
Heel erg perfectionistisch dus..die Robin van jou..dat ie de beste wil zijn? Oei..die maakt het zich moeilijker dan nodig hè? Maar dat het dan wel goed komt, zal wel een zekerheidje zijn! ;-) Succes voor hem!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 19-06-13

Echt drukkend warm is het aan de kust niet geweest en vandaag al evenmin.Gesluierde lucht en de hele dag met tussenpozen wat druppels. Hitte is nu ook niet nodig ,liever wat normaal weer want daar zijn we tot nu toe ook niet door verwend geworden.
De kleinkinderen zitten ook met examenstress. Tot nu toe lijkt ht goed te gaan.We zullen het wel zien aan de resultaten.
Geen fotootje van je nieuwe tuinstoelen?
O ja de Batjes. Ooit eens meegemaakt, ik kom niet meer...ik heb toen veel te veel geld uitgegeven,hahahaha!

Gepost door: magda | 19-06-13

De commentaren zijn gesloten.