27-06-13

foto's

Foto's...  ofte hoe vanalles blijkbaar veranderd is en hoe ik die foto's niet meer op mijn blog krijg...  alle hulp is welkom Lachen, the sooner, the better!

De vissen zijn vorige week in aktie geschoten.  Ze waren met het warme weer helemaal door het dolle heen en ze zijn beginnen paaien.  Ik vrees dat het al te laat zal zijn voor nog veel nageslacht, maar zij hebben zich in ieder geval uitstekend geamuseerd.  Waar voordien de balderen van de lelies netjes dreven op het water, daar lagen ze nu helemaal door elkaar, want de koi karpers, Romeo en Julia, waren enthousiast aan het meedoen.  De katten vonden het ook al helemaal het einde, die droomden waarschijnlijk van vissen die in hun bekje zouden vliegen...  mooi niet, zelf al zijn het maar vissen, ze zijn toch niet zo dom...

Wat de koi's betreft, eigenlijk hadden we nooit plannen om meteen grote vissen in de vijver te plaatsen.  Wij waren al content om van die kleine, rode visjes te halen, die in de vijver te steken en ze dan te zien groeien.  Maar een lieve buurman had andere plannen.  Hij wist dat we bezig waren om een vijver aan te leggen en hij vroeg enthousiast als hij eens een paar visjes moest meebrengen voor ons.  Hij gaat soms wat vissen bij een goede vriend van hem.

Wij vonden dat zeker ok, een paar extra visjes zijn altijd welkom.  Hij kwam terug thuis, al wat later op de avond.  Hij had een grote ton mee, stond al in de tuin en zei 'ik zal ze er in kippen é!'.  Toen zagen we onze reuzen zwemmen...  een grote oranje en een iets kleinere rood met zwarte.  We geloofden onze ogen eerst niet, maar ondertussen zijn het wel de enigste vissen met een naam...  Romeo en Julia...

Voor de mensen die wat foto's willen zien, je kan me ook terugvinden op facebook, daar is het wel gelukt om foto's te plaatsen...  je moet maar een mailtje sturen, dan worden we vrienden.

groetjes!!!

16:06 Gepost door zaza | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Veel plezier met uw nieuwe grote vissenaanwist in mijn geliefde kleur.

Gepost door: Gidsjoris | 03-07-13

Hé Zaza,
Bij een nieuwe rubriek staat bovenaan uw tekstvak een icoontje met een landschapje. Als je daarop klikt heb je maar in te vullen wat je wenst en bovenaan 'foto zoeken' aan klikken.
Je klikt op de file van je favoriete foto, dan op insert, en klikt onderaan submit. Klaar is Kees. Met wat oefenen lukt het wel.
Mocht mijn uitleg (uit het vuistje) niet helemaal juist zijn, dan hoop ik toch dat het je lukt.
Groetjes,
Joris

Gepost door: Gidsjoris | 13-08-13

De commentaren zijn gesloten.